Sevimkoroglu Kizlar 39. Haftaya girdim karnimda bayaga bir asagiya indi ama benim nazli kizim bir turlu gelmek bilmiyor. Adet sancisi gibi sanci cekiyorum sadece her tuvalete girdigimde bir umutla acaba kanama oldumu diyr bakiyorum ama ne gelen var ne giden sizce normalmi?
Asliyildirim Sevimkoroglu kuru yere kuruntu yapma kendine. Doğurursun, kimler kimler doğuruyor ne olacak, sen daha alasını bile yaparsın. Bebek bu, senşn keyfini değil onun keyfini beklicen mecbur 🙈 daha doğmadan başladı hanımefendinin nazları desene 😊
tomurcukannesi Sevimkoroglu acele etme canm ben 40+4 te akşam yatış yapıcaktım suniyle başlatıcaklardı. 40+4 e girince gece yarısı sancılandım sabah 5 te hastanedeydim. Kendisi gelmeye niyetlendi çok şükür☺️ Acele etme
Sevimkoroglu Asliyildirim hemde ne naz 🙈 beklemek daha cok yoruyor insani 🤣 bnde sabirsiz bir anneyim sanirim🤣
Asliyildirim Sevimkoroglu merak etme yalnız değilsin 😂 hepimiz öyleyiz.ama bi taraftan da sabırsızlık yüzünden kendini psikolojik olarak doğuma hazırlamayı unutma. Meditasyon nefes egzersizi yürüyüş filan... öyle şeyler iyi gelebilir ruhunu dinlendirmeye. son birkaç günlük keyfekeder uyuma özgürlüğünü kullan bence 🙈