yasco Merhaba, 17 haftalık gebeyim, anadolu yakasında oturuyorum. Detaylı ultrason için önerebileceğiniz ve memnun kaldığınız yerleri paylaşır mısınız? Araştırma yapıyorum ama bulamıyorum, paylaşırsanız çok sevinirim🌸
yagiz_didem yasco devlette randevu çok zor bulunmuyor Göztepe medıcalpark da perınatoloji ye randevu aldım bende profesör Dr Muş herkes çok memnun dıye randevu aldım 28 ıne
Semilk05 yasco İlk hamileliğimde Zeynep kamilde yaptırdım 20-30 dk arası sürmüştü memnundum ama şimdi alamıyorum zulüm gibi ya özeller de çok pahalı bakalım nasıl olcak
mervekalkann yasco Maltepe tıp da 6k ya yaptırdım çok teferruatlı bakıyorlar memnunum. Takibimi de orada yaptırıyorum. Devlette de randevu asla bulamadığım için mecbur soluğu özelde almıştım.
iremsd yasco maltepe medikalparkta prof dr ercüment müngene gittim. Doktor beyin muayenesi toplamda iki saat kadar sürdü. (tek gebelik) Oldukça detaylı şekilde inceledi ve raporunu hazırladı. bebeğim yüzünü göstermedi fotografını alabilmek için çok uğraştı. Biz eşimle çok memnun kaldık. Fakat muayene esnasında işine çok odaklanıyor. size tek tek şu an şunu inceliyorum vs gibi bir yorum yapmıyor. Bazen bu uzun sessizlik endişe verici olabiliyor. Fakat içimiz çok rahatladı iyi ki kendisini tercih etmişiz dedik ayrılırken. Ücret 8.900tl idi.
yasco Bende Medipol çamlıca hastanesinde takipliyim detaylı ultrason için 12 bin tl dediler oyüzden araştırmak istedim
zubudabi yasco bende orda yaptırdım. medipol acıbadem bölgede takipliyim normalde. doğum paketi satın aldığım için para ödemedim ama
Mrsakar Avrupa yakası olacak ama Nişantaşı Nice klinikte aralık ayında 5.500e yaptırmıştım gayette detaylı ve anlatarak bakıyorlar . Bebek uyuduğu için ara verip kahve falan ikram etmişlerdi sonra tekrar baktılar baya uğraştılar çok memnun kaldım.
iremsd anonimhesappp evet benim bebeğim yüzünü çok net göstermemesine rağmen 7-8 tane renkli fotograf bastı verdi
iremsd sepselin evet tabii. Hatta eşiniz video çekebilir miyim derse ona da elbette diyor dr bey. Eşim video kaydı aldığı için biz bebeğimi sonrasında da izleme şansı elde ettik.