Perla_ Kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor afedersiniz alttarafta yanma oluyor akıntı da var doktora gitmem lazım biliyorum ama yaşayan var mı nasıl geçti ?
bilmemben Perla_ bence bi idrar testi verin bende de lökosit yüksek çıktı pzt si sonuçları gostercemm
busebelli Perla_ Sağlık ocağı da yapıyor 24+2 oldum hala var hamileliğimin başından beri neredeyse enfeksiyon var bir türlü gitmiyor antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum bakalım yarın da kontrolüm var umarım çıkmaz enfeksiyon
clementine16 Perla_ benim de o şekilde oldu alttan batma hissi geliyordu bir hafta kala bol su içerek atmaya çalıştım geçmeyince doktor beş günlük bir antibiyotik yazdı öyle geçti
ikincibahar_08 İdrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor idrarda koku var mı bol su içip tahlil verin antibiyotikle geçiyor anca
Perla_ bilmemben acile gitsek verebiliyor muyuz canım ? Yoksa kadın doğumcu mu yönlendirmesi lazım ? Acil doktoru ilaç vermez dimi
bilmemben Perla_ bence canım kadin dogum daha uygun olur sağlık ocağı bile yapar ihmal etme enfeksiyon gebelikte istenmeyen bir durum
Perla_ bilmemben aldım şimdi randevu canım yarın için dediğin gibi ihmal etmemek lazım Allah korusun 🥺
Perla_ busebelli bugün gittim fitil ve gece suya katılıp içilen tozdan verdi canım tahlil de aldı bende sonuç bekliyorum
Perla_ clementine16 evet ya ben fitil ve toz ilaçtan kullandım etki etmedi şimdi antibiyotik başladı daha iyi geldi inşallah tekrarlamaz çok pis hissettiriyor :(