cicekkizim0 Kaç haftalıksınız, nasıl gidiyor hamilelik, cinsiyetiniz belli mi, ikili tarama yaptınız mı ?
[silindi] cicekkizim0 17+4 haftalık bayramdan sonraki gün detaylı USG var orda net öğrenecem inşallah.geçen hafta doktor erkeğe benzetmişti.
minecikk cicekkizim0 17+6 cinsiyeti öğrendik oğlum olacak 💙 ikili tarama düşük risk dedi başka bir şey istemedi doktorum. Hareketlerini hissediyorum özellikle akşam yemeğinden sonra başlıyor durmuyor 🥰
mrs_yldrm cicekkizim0 16+3 teyiz iyi şuan bel ağrısı başladı ama 🥹ikili tarama testi yaptırmadım ve kıyafet olarak ne tür alacağız biraz bunu konuşalım agustos bebeğim ilk deneyimim olacak iki oğlumda kış bebeği cinsiyetimiz kız Allahın izni ile☺️🤲 cicekkizim0
cicekkizim0 [silindi] bizde 15+6 olduk dün doktorum kız ama kesin değil dedi 1 ay sonra detaylı ultrason olucak orada net öğrenirim inşallah cinsiyeti
cicekkizim0 minecikk bendede düşük risk çıktı ama her ihtimale karşı istersen fetal DNA yada amniyosentez yaptırmak istersen ben bilgilendireyim yapıp yapmamak sana kalmış dedi
elifzeyne minecikk hareketler nasıl oluyor benim bazen kasık bölgemde hafif sancılar oluyor ama hareket etmesiyle mi alakalı bilemiyorum ilk gebeliğim
twinsmomee 17+5 ikinci gebeliğim 3. bebeğim 😊 Cinsiyeti henüz öğrenemedik yakın zamanda gideceğim kontrole, ikili tarama yaptırdım risk çıkmadı o yüzden fetal dna yaptırmadım
beyazseverim @çiçekkizim0 biz de 17+4 olduk en son gidişimde kendini göstermedi merakla bekliyorum detaylı için olduğum şehirde yapılmıyor çevre illere bakıyorum daha karar veremedim şimdilik iyiyiz çok şükür senin nasıl gidiyor
cicekkizim0 beyazseverim bende aynı sorunu yaşıyorum bulunduğum ilde perinatoloji yok doktorum Erzurum’a yeşil alan açtı orada yaptırabilirsin dedi
cicekkizim0 beyazseverim şuanlık iyi çok şükür ilk aylarda bulantı ve düşük tehlikem vardı onlarda geçti cinsiyetide dün kesin değil ama kız dedi bakalım detaylıda görücez inşallah
cicekkizim0 mrs_yldrm bel ağrısı bendede çok fazla kıyafette yazlık alınır gibi çünkü eylülde sıcak geçiyo zaten yeni doğan kıyafetleri uzun süre giyilmiyor
mrs_yldrm cicekkizim0 önümüzdeki ay detaylı ultrason var devlette randevu olurmu bilmiyorum ve devlete direk kadın doğum polikliniğine mi randevu alacağız
[silindi] mrs_yldrm devlette detaylı ultrason için önce kadın doğum doktoruna gidiyorsun sana yeşil alan açıyor.sonra mhrs den perinatoloji bölümüne randevu alıyorsun ben bir hafta hep kontrol ettim en son cumartesi sabah saat 10 da açıldı.sizde öyle deneyin
cicekkizim0 mrs_yldrm detaylı için perinatoloji bölümünden randevu alınıyo tabi bulunabilirse yada özelde yaptırılacak
esranurmom cicekkizim0 18+1 cinsiyetimiz kız ikili tarama yapmadım detaylıda bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah 🌸🐣
minecikk elifzeyne benimde ilk gebeliğim plesanta arka tarafta bebek ön tarafta duruyor büyük ihtimalle bu yüzden hisssediyorum. Akşam yemeğini yedikten sonra özellikle göbek deliğinin etrafında kendisi sertleştiriyor hafif hafif vuruyor ama ben özellikle dikkat ediyorum yoksa başka bir şeye dalmış olsam o an o pıt pıt hareketi dikkatimi çekmez. Özellikle sessiz sakin ortamda daha net hissediyorum.
aslmoms 17/18/19 hafta bende bilmiyorum 😂 Bizde işler karıştı kızlarrrr. Geç döllenme oldu. Bugün gidip bakıcam nedurumdayız. Geceyi bekliyorum doktorum nöbetçiymiş. oğluşum oluyor. ikili yaptırdım. 2 Nisan’da detaylım var.
alpkerem26 19+0 ikinci oglum oluyor insallah ikili tarama yaptirdim dusuk riskli cikti sukur 23 ünde detayli ultrasonumuz var🙏🏻
Fizikcifizik cicekkizim0 17. Haftamdayim, cinsiyeti 13. Haftada ogrendim erkek. Ve erkek olarak devam ediyoruz. Bayadır kendimi cok iyi hissediyorum. Cidden 2. Trimesterde rahatladım. Direkt fetal yaptırdım
buketdeniz19 cicekkizim0 16+3 cinsiyetimiz belli erkek fetal dna testi ile erkenden öğrenmiştim zaten ikili tarama yaptırmadım fetal dna testi yaptırmıştım kafam rahat olsun diye canım
cicekkizim0 buketdeniz19 fetal dna testi nasıl yapılıyor acaba bilgi verir misiniz devlete mi özelde mi