happylife_ Haftadayım 36dan itibaren tüm tuşlara basmayı düşünüyorum. Siz ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Hurma Ananas adaçayı, pilates topu egzersizleri, perine masajı, Meryem ana otu doğumu kolaylaştıran başka ne var her şeyi anlatın bana 😬😅
twobabymomm happylife_ ilk hamileliğimde bol bol hurma yemiştim bide sıcak suya çok girmiştim yine onları deniycem. Tabi benim tansiyon problemim var bakalım Allah korusun erken de olabilir 🥹
happylife_ twobabymomm Allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz🙏🏻 gebeliğin başından beri bende hep sıcak duş alıyorm ılık almaya hiç alışamadım umarım bununda katkısı olur 🙈😂
beyazseverim @happylife_ bol bol merdiven inip çıkmıştım bundan önceki doğumumda ve hastaneye gittiğimde 3 cm açıklığım olmuştu hızlı ilerlemişti şimdikinde daha çok var ama
happylife_ beyazseverim aaa bak bunu da listeye ekleyeyim 4. Katta oturuyorum 36dan sonra günlük merdiven inip çıkabilirim
beyazseverim @happylife_ ben de 3. Katta oturuyorum günlük bir iki defa inip çıkıyordum 37 den sonra asansör kullanmayı bırakmıştım