Gulay123 Kızlar cahillik çok zor gerçekten 😂 biberon ve emziği çeşme suyuyla kaynattım bi baktım kireç olmuş resmen sonra duruladım ama içime sinmedi tabi ki sonra bi kez daha kaynattım yine aynı tabi sonra jeton düştü hazır suyla kaynattım bu sefer ama yine içime sinmedi biberon temizleyiciyle yıkadım bu sefer tekrar kaynattım kurusun diye bıraktım sonra elim çarptı düşürdüm hepsini kafayı yemek üzereyim 🤦🏼♀️ Sterilizatör alcam galiba var mı önerdiğiniz kurutması filan olan
Efuli53 Gulay123 bnde makınanın yaptıgını begenmeyıp ocakta kaynattım. Bence bosuna para verme onlara hc bı farkı yok kaynatmaktan.
Gulay123 Efuli53 kurumasını beklemek beni geriyor sanki beklerken pislenecek gibi bir de üzerindeki o kireç gibi buhar gibi bi şey oldu bi türlü geçmiyor içime sinmedi bi türlü
Efuli53 Gulay123 içini hava alacak şekilde kurutursan su damlaları kalmaz. Sterılızaynda da aynı mevzu var ama habern olsn. Bende arzum var. Ondada içi buhar oluyor bana çok iyi gelmedi dedim en ıyısı içine su girip kaynasın