bbaskal Masal2021 17 aylık kızım küpesi de hazır ama cesaret edip deldiremedim ben bakalım 2 yaşına gelsin bi o zaman düşünüyorum
beyzzsenturkkk Masal2021 9 aylıkken deldirdim ama biri yamuk delindi mecbur ikisini de cıkarttım 2-2,5 yasında babasıyla deldirmeye gittik daha iyi oldu hemde küpelerini çok seviyor beğeniyor
azra01 Masal2021 1 yaşına girmişti deldirdim cok yara oldu kanadı falan çıkardım delik kapandı suan 3 yasinda dün deldirdim simdilik birsey yok insallah olmaz erkenden deldirip kurtulmak en iyisi
Masal2021 azra01 çok geçmiş olsun ins yaşamaz tekrar evet ne kadar erken o kadar iyi iki oğlunu da erken ayda sünnet ettirmiştim hemen iyilestiler biri kırk günlükken deldirmede de erken olursa iyileşme kısa sürer diye düşünüyorum
karahanl Annem benim kulaklarımı 9 aylıkken deldirmiş benim bir oğluşum var ben bilemiyorum o yüzren :)
YedigiAyaziUnutanKurt Masal2021 5 yasinda kendi istegiyle deldik. Aslinda 4 yasinda da istiyordu ama 2 kulagi ayni anda delecek yer bulamamistik. Biz de aparat ve kupe alip evde kendimiz deldik.
GozdeKB Masal2021 kızım 4 yaşındayken deldirdim kulak memesi çok küçük olduğu için gelisminide 4-6 yaş civarında tamamlıyormuş intarnetten araştırdım biraz en uygun yaş aralığı buymuş 😊
beyzzsenturkkk Masal2021 hemen kapandı zaten 1 hafta icinde. biz onu beklemedik hem kapansın dedik hemde aklı ersin kendisi istesin dedik benden görüp özendi bende zamanı geldi dedim götürdük