atesvesu Canlar selam bugün 3 gün oldu oskapar a başlayalı iki gün sağ sol göbekten yaptım biraz önce de kolumdan yaptım kanama oldu bu normal mi eczacının dediği gibi dirsekten 4 parmak yukarıdan yaptım yanlış mı yaptım ki kanadı acaba
buse76 atesvesu kaç haftalıksın ilk aylardaysan göbekten yapabilirsin doktorum göbeğin büyğyene kadar göbekten yap demişti daha sonra koldan hala göbekten yapıyorum 6 aylık oldum sizde öyle yapabilirsiniz yada bacaktan da yapabilirsin ben hem hem bacak denedim ikisi de çok yaktı en iyisi göbek hem alıştı göbek iğneye eskisimgibi acıtmıyor
Srp53 atesvesu damara denk gelmiş olabilir benim kolum göbeğe göre daha çok kanardı ara ara morarırdı ve beze olurdu hatta kol çok ağrılı gelmişti bana göbek daha iyi.
atesvesu myangelson eczacı bana öyle dedi dirsekten 4 parmak yukarı , omuzdan 4 parmak aşağı göbek deliğinden de 2 parmak ya sağa ya sola vuracaksın dedi
myangelson atesvesu 4 parmak kuralını göbekte yapıyorlar diye biliyorum ben bana da göbek için 4 parmak dediler kola da parmak hesabı verilmedi direk yan kaba etine iki parmakla kistirip dik bir şekilde ne yavaş ne hızlı vur dediler
atesvesu myangelson o zaman en iyisi doktora sormak kolumdan vururken etini sikamadim belki de ondan kanadı ben göbekten vurmaya devam ediyim hiç koldan vurmuyum
myangelson atesvesu ben vururken biri sıkardı ben öyle vururdum 26. Haftadan sonra vurmaya başladım karnım baya gergindi elimle sikamadim en iyisi kol dedim
atesvesu myangelson ben normalde de göbekli olduğum için birde iki kere sezeryan oldum sezeryan göbeğim de kaldı alt karnım yumusacak göbek deliginden yukarisi sert 🤭 tektim evde saati geçmeden koldan vuruyum dedim ama daha vurmam en iyisi göbek
atesvesu buse76 33+1 haftaligim bu zamana kadar coraspirin kullandım hapı bırakıp iğneye geçtik iğne acitmiyorda içinde ki ilaç yakıyor yavaş yavaş veriyorum ilacı hızlı verince daha kötü yakıyor
buse76 atesvesu Az kalmış doğuma peki ne zaman kesicek iğneyi doğumdan hemen önce mi bende 23+4 üm doğuma kadar kullanacağım
atesvesu mihra2021su hiç kanamadı iki kere yaptım hatta ikinci sezeryanimda sezeryan sonrası 10 tane igne kullandim hic kanamadi
atesvesu Srp53 Bende ilk defa koldan yaptım ama daha yapmam zor oldu göbek daha iyi en azından etimi sıkar vururum iğneyi