Babyseymen Eda16 13+1 de ben öğrendim 16 da aynısı söylediler doktora girmeden 15 dk önce çikolata ve vişnesuyu tavsiye ederim kesin gösteriyor
Denizim Eda16 en garanti 16.haftada soylenen aslinda cunki kiz bebegin cinsel organin tamamlanmasi o haftada bitmis oluyor,o yuzden ilk haftalarda soylenen cinsiyet tahminleri bazen degisebiliyor😉
Mi1007 Eda16 düzgün pozisyonda olup bacak arasını görebilirse doktor öğrenirsin. Ben öğrenmiştim ablamda 12. Haftada öğrendi
BegmkbraKansiz Babyseymen dün ayrıntıyla girdim 18+3 ama kesin net konuşamadı erkeğe benziyor dedi kordondan tam göremiyorum dedi çikolata yeyip tekrar gittim gene aynısı 3 doktorda erkeğe benziyor ama sürpriz yapabilir diyor 🙁(
yvz13 merhaba hanımlar benim yenilerde öğrendiğim bir teori var birçok kişide tuttugunu gördüm ama bilimsel bir açıklamasını bulamadım
yvz13 KatreiIlm ultrason fotosunu alıyoruz ya bebişin foroğrafa baktıgımızda eger bebiş solda duruyorsa aslında rahimde sağda duruyordur eger fotoda sağda duruyorsa aslında rahimde soldadır sağ-erkek sol-kız diyorlar 🙂 birçok kişide tutmuş ama bilemiyorum
Mi1007 yvz13 tesadüftür yöne göre cinsiyet belirlenmesi mantıklı gelmedi bana istediği yerde durur o an nerde duruyosa orda denk gelir😂
Gulizar0652 yvz13 benim bebeğim ultrosyon fotosuna düz baktığında sağda duruyo ozaman bebek soldami demek oluyo ama doktor hep sağıma bakiyo ultrosyonda
yvz13 Mi1007 evet dedim ya bilimsel bir açıklama bulamadım ben ama sabırsız anne adayları bunu test etmişler çogunda tutması da ilginç 🙂