mervein14 Merhabalar 28. Haftandayım bu zamana kadar belki 3 belki 4 kere iştahla yemek yedim harici aşırı iştahsızlığım var hiç bir şey yiyemiyorum sürekli tokluk hissi yaşıyorum en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum bu durumu yaşayan varsa neler yaptınız
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mervein14 bizdede durum aynı yememeye devam 🤣🤣 iştah yok zevkle bisey yiyemiyorum
mervekalkann mervein14 Ben de öyleyim başından beri 23. Haftama giriyorum 2 öğün + 1 ara öğün yiyorum o da meyve kuruyemiş falan. Hemen doyuyorum mide almıyor zevkle yiyemiyorum. Bu zamana kadar 2 kilo aldım bebeğin kilosu iyi olduğu için takmıyorum.
mervein14 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok zor bir durum ya gerçekten sinirim bozuluyor ağlıyorum bazen. Kilo alsam gerçekten kafama bile takmazdım yemek yemek istiyorum 😢😢😢😢😢
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mervein14 bebeğin kilosu iyise bu kadar takma boşver yapacak bişey yok geçicidir elbet sonra çok yiyoruz diye aglicaz🤣🤣
mervein14 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kontrolüm yarın inşallah iyidir . Gerçekten doyma hissini ve yemek yemeyi unuttum yemek yemek istiyorum 🥹 başından beri Böyle olduğum için inan yedim diye ağlamaya razıyım o kadar yiyemiyorum :(
mervein14 mervekalkann Allah kolaylık versin hepimize bende öyleyim ben sabah kahvaltı dışında bir şey yiyemiyorum gerçekten yemek yemeyi özledim doymayı iştahlı olmayı 😢
mervekalkann mervein14 amin 🙏 şimdi ekmeksiz bir çorba içeceğim yanında yoğurt tamam. Olmuyor malesef. Ben de özledim valla baskı oluyor yiyince akşamları.