annekiz6141 bsrbrkysr184_ 3 yaş 4 aylık 🥰 temas bagımlısı ya oper koklar bu zamanlarda onu da kırmak istemiyorum hıc ama işte hamilelik ıstemsız böyle uyumalarım oluyor yalnız kalıyor 🥲
beautiful_ annekiz6141 bizimkisi de almıyor ki 4,5 yaşında 14 kilo ve oğlum daha 13 günlükken boğuldu nefes alamadı ne yese boğazında kalıyordu sürekli zaten hasta oluyor bi KBB götüreyim müsait olunca ama işte korku da var
annekiz6141 beautiful_ bende oyleydım işte.. Sonradan duzeldım benım kızda öyle sımdı yemıyor dün sadece köfteli pattes yemeği yedı akşam sabah kahvaltı yapmadı sut ıctı hastaneden eve geldık yıne süt 🤦♀️ ayyyy dedım yeter bıktım valla ha her şeyi ona göre yapıyorum..
beautiful_ annekiz6141 bende yemek seçmezdi şimdi seçiyor zorla verince kızıyorlar bebek mi ağzına veriyorsun diyorlar
annekiz6141 beautiful_ esımde aç olursa yer bırak aç kalsın diyor böyle var ya derısını yuzesım geliyor sınır oluyorum o lafa 😂🤣🤣 anayım ben ana evladım aç bılıyorum ama yemıyor 😂 kız keşke bu babalar da dogursada anlasa bıızım neler cektıgımızı 🤣😂