senabsr Kızlar merhaba, doktor rahimde hafif kasılmalar var bu seni rahatlatır rahatlatana kadar da kullanabilirsin dedi. Bu haftalar da kullanan var mı? Herhangi bir yan etkisi var mı veya?
damla6565 senabsr ben öğrendiğim günden beri kullanıyorum 15 haftalıgiz düşük riskine karşı birebir bir ilaç doktorum ben diyene kadar bırakma dedi günde 2 kez vajinal şekilde alıyorum bilmiyorum onu kullanınca çok güvende hissediyorum kendimi 😊
mervekalkann senabsr Ben 10+4 de rahim hassasiyetine bağlı kanama yaşamıştım günde 2 defa fitil olarak kullandım 1 kutuyu bitirdim çok iyi geldi bir daha da yaşamadım şükür. Ama şimdi 23. Haftamdayım sızılar başladı ufaktan.
gul_dmr senabsr bende 17 haftalık gebeyim nst de birşey cıkmadı ama kasık agrım var doktor verdi ilk defa kullanacağım fitil olarak endişeliyim inşallah iyi gelir
zeyn3521 Ben de kullanıyorum canım. 28 haftaya kadar kullanıcam. Vajinadan oldugu için anne sağlığına veya bebeğe bir zararı yok. Tamamen rahim kaslarını güçlendiren bir ilaç. Bana ekstra magnezyum da verdi .
esavas27 ferimah bişe soracağım hamile değilim ama doktor fitil yazdı enfeksiyon için ilk defa kullandım gece 3 de koydum sabaha kadar uyanmadım 11 e kadar bi uyandım ermiş bi şekilde iç çamaşırımda vardı lavaboya gittim özel bölgemi yıkadım orda de biraz geldi böyle olması normal mi çıkan varmı benim gibi gece de dikkatlı bi şekilde uyumuştum aslında çıkmasın diye
esrafi5 esavas27 hiç bi zaman fitiller hepsini almıyor canım yeteri kadar alıyor gerisini dışarıya atıyor sıkıntı yoktur için rahat olsun
senabsr gul_dmr ben beş gün kullandım sonrasında tekrar doktorumla görüştüm vajinal muayene edelim bu sefer dedi başta endişelendim ama ettikten sonra herhangi bir durum yok hatta fitili de bırakabilirsin dedi güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🫶🏻
gul_dmr senabsr bıraktınız mı sonrasında ve ben magnezyum içmiyorum kasılmalar ondan da kaynaklanıyor diye duydum siz kullanılıyor musunuz
senabsr gul_dmr magnezyum kullanıyorum şuan evet doktorum düzenli bi şekilde devam etmemi istedi magnezyuma fitili de beş gün kullandıktan sonra bıraktırdı
3oglanannnesi senabsr ben ful baştan sona kullanıyorum erken doğum riskim var 20. Haftadan beri hattagünde 2 alıyorum fitil olarak çok faydası var
gul_dmr senabsr fitil kanama falan başlattı mı bende kanama yok o yüzden kararsızım yorumlarda kanama getirdi düşük yaptırdı yazanları gördüm