Busranur_mnts deletedmom43191 ay keşke benimki de mutfağa girse ama yok şimdilerde bazen ben uyurken sahurunu kendisi yapıyor o da yumurta kırar o kadar 😅
deletedmom43191 Busranur_mnts hmmmm 😒😒 ayy kalp ugruna sinava calissana kizzz sinav daha iyi gelecegini guclu yapar
Busranur_mnts deletedmom43191 jdkdkkdkdkd konular zor ya ilahiyat okuyorum yetişir inşallah sınava kadar Baş ağrısı olunca da ders almıyo beynim
deletedmom43191 Busranur_mnts benim kalçam yok sadece meme ve basen beni delirtiyo 100 beden meme var kuzum bende vucut temizligi yaparken önümü kapatıyo
myangelson deletedmom43191 benim adam işten yemeğe zor yetişiyor 😂😂 hele yazın baya geç geliyor işte evde olduğu zamanlar birşeyler yapıyoruz yemek falan hazırlıyoruz beraber de onda da oğlumuz izin verirse 😂
deletedmom43191 Busranur_mnts eee tabiki bak sabah disari cikarken ev duzenliydi 1 saat sonra eve geldim bi baktim cocuk odasi daginik benim odada yorgan yerde yastik yerde bebegin besigi yer degistirmis 🙄
Busranur_mnts deletedmom43191 nesi kolay ya Arapça zaten başlı başına dert tefsir Hadis felsefe vs konular ayrıntılı benimki ilitam lisans tamamlama açıkçğretim kolaydı da Kocaeli üniversitesi kayıtlıyım orası zor bşraz