PapatiA Marka olarak hangisini içiyorsunuz ve doğuma kadarmıydı unuttum , suan bitti uenisini alıcam devletinkiler iyi gelmiyo diye biliyorum
mervekalkann PapatiA ben devit d vitamini damla kullanıyorum 16. Haftada başlattılar demir ilacı ile birlikte ve doğuma kadar kullanılıyor evet.
aysegulk07 PapatiA d vitanol kullanıyorum bence kalitesi iyi ve doğuma kadar kullan dedi doktorum canım
defnoloj mervekalkann nasıl kullanıyorsun acaba ? Sağlık ocağı eşime vermiş ama nasıl kullanacağımı söylememiş 2 haftadır evde duruyor öyle
ikincibahar_08 Ocean d3k2 kullanıyorum hamileliğim boyunca kullandım doğumdan sonrada kullanacağım memnunum
badhomian Elisa0110 canım d vitamini eksikliğine göre veriyor doktor kimisine 10 damlaya kadar veriyorlar değerlerin ile alakalı bir dueum bence
mervekalkann PapatiA fayda konusunda bilgim yok malesef çünkü değerlerimin hiçbiri düşük değil sadece doğuma hazırlık için verdiler bebek vitamini büyüdükçe çekeceği için depolar boşalmasın diye. Ama siz yaramadığını düşünüyorsanız doktorunuza danışarak değiştirebilirsiniz. Ben hamile kalmadan önce depoları fulledim. Direkt hastaneye gidip kan desteği aldım serum ile 😄