ikiKizAnnesi_ ozgurhayalim Rabbim sizlerden bin kez rağzı olsun 🙏 gerçekten beni çok rahatlatınız ❤️ Size de çookk geçmiş olsun
ikiKizAnnesi_ 25agustos L- THYROX HEXAL 50 mikrogram tabletten yazdılar canım bana kullanan varmı acaba bu ilaçdan Almanya’da oturduğum için o yüzden böyle ilaç yazdılar
ikiKizAnnesi_ Gulayuraz Amin inşaAllah canım ben ilk gebeliğimde böyle birşey görmedim ilk defa oluyor böyle ,inşaAllah geçer size de çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiile ❤️
Derinaras ikiKizAnnesi_ valla benim kiloda hic oynama yok istediğim kadar dikkat ediyim ara ara yürüyüs yapıyım ama yok değişiklik😂
ikiKizAnnesi_ Derinaras Ya bende de sürekli yürüyüş var evde öyle pek fazla oturtamıyorum benim kızdan dolayı ,dışarı da çıkıyorum sürekli bakalım 🤔 😂😂inşaAllah çok daha fazla kilo almam o kiloların sonra verilmesi çok zor
Derinaras ikiKizAnnesi_ bende öyle evde bile kendi kendime iş cıkartıyorum devamlı hareket olsun diye gündüz hic bi yere gidemesem markete falan cıkıyorum öylesine dolasmaya
limoncicegi Ben de dün öğrendim bugün doktorum ilaç yazdı kullandığın sürece bir sıkıntı olmuyormuş galiba inşallah bizde de olmaz sağlıkla alalım kucağımıza