meliiiisaaaa 11 Mart saat 11:00da Ovitrelle yaptım bugün yapan anne adayları bu başlıkta toplanıp gün gün takip edelim
evrem07 Bende 9 martta vuruldum. İlişki oldu ama çok bel ağrım var. Siz yumurta büyültme kullandınız mı?
omur_58 Bende yarın saat 12;00 de olacağım iğnemi bu gün doktor kontrolü vardı 2 tane sağda 17 mm yumurtam olduğunu söyledi
meliiiisaaaa Klomen + jumamor kullandım 5 gün 10 tane Klomen kullandım hala jumamor kullanmaya devam ediyorum sağda 2 tane yumurtam büyüdü bugün iğne yaptım bugünden itibaren 12 gün boyunca test yapacam vücuttan atıldığını anlamak için
omur_58 meliiiisaaaa daha önce klomen kullandım ama sonuç olmayınca yeni doktora geçtim femeraya başladık bakalım
omur_58 Doktorum 15 günden önce test yapma iğneden sonra 15. Gün test yap beta ver öncesi yanıltır dedi pozitif görüp sonra negatif olabilir iğne etkisinden dolayı
denizhimi Ben 7 mart vuruldum beklemediğim iğneyi vurulduğum zaman akıntım ve kasık ağrım oldu şuan hiç bişey hissetmiyorum
denizhimi meliiiisaaaa bilmiyorum hiç bi belirtim de yok erken değilmi test için yapay zeka ayın 20 si yapmamı söylüyor
meliiiisaaaa denizhimi bilmiyorum ki bacım biraz daha bekleyelim o zaman ben biraz aceleci olduğum için dayanamıyorum 🤣
mystery94 meliiiisaaaa canım o hafta eşim gece vardiyasındaydı 12:30 gibi geliyor eve oyğzden doktorla konuştum gece 1 de vurul dedi iğnenin 24. Saatini değerlendir dedi ertesi günü boş sonra dolu şeklinde iki hafta ilerle dedi senin nasıldı
meliiiisaaaa mystery94 ben dün saat 11.00da yaptım dün gece oldu birde bu gece 11de olsun dedi sonrası için bişe demedi