seldamama Fıransada yaşıyorum hamileyim 7 haftalık doktorda ilk gitttim kalp atışını duyduk herşey yolunda dedi hiç folik asit felan önermedi
mervekalkann seldamama 400 mcg lik folik asitkullanabilirsiniz. Eczanelere söylediğinizde veriyorlar zaten. Marka pek önemli değil herkese farklı farklı anlaşmalarına göre veriyor buradaki doktorlar da zaten.
seldamama Gokturkmom_ kan felanda almadı sadece ultrason la baktı çok sinirlerim bozuk zaten zor anlaşıyoruz bide hiç bi öneride bulunmadı
Gokturkmom_ seldamama Yurt dışındaki doktorlar buradaki gibi değiller malesef ama buradaki rutin şu 12.haftaya kadar folik asit sonrasında doğuma kadar multivitamin
seldamama Gokturkmom_ folik asit daha ilk günden veriliyor bilmiyorum 7. Haftadayım ve nisana kadar 10 11 hafta olacağım çok geç kalmış olacağım
dgngr seldamama unutmuş olabilir. Tekrar git veya ara sor. Önerdiği neyse knu kullan veya doktor değiştir
kubrasjsjs seldamama kendinizde alabilirsiniz eczaneden söylerseniz veriyorlar yurtdışında nasıl bilmiyorum ama