Hicran94 Arkadaşlar bebeğimde tek arter tek ven var gelişimi geriye gelmeye baslasi 33+0 da 1850 kiloydu. 30.haftadan itibaren başı ve karın çevresi geriden gelmeye başladi. Doktor ölçümlere çok takilma ince uzun bir bebek olucak dedi ama ben çok üzülüyorum.
hilal0100 Hicran94 benim basima geldi 37 de 2290 gram dogurdum bisey olmaz yeterki saglikli olsun korkma
aprilbaby Hicran94 merhaba bir Shake karışımı yapıp içtim gerileme olmadı şükür size de tavsiye ederim her gün bir bardak içtim süt muz tahin ceviz bal içecek haline getirip için mutlaka faydasını olacaktır
hilal0100 Hicran94 33.hafasinda kldi bebek evet kilo ve boy olarak gerideydi onun disinda sagliginda sknti yoktu sukur
hilal0100 Hicran94 cok sukur suankide 2 hafta geride ama korkmuyorum sende korkma canini skma senin kacinci bebegin kac haftalksn
Hicran94 hilal0100 benim ilk hamileligim bebgim de tek damar dan besleniyor 33+0 da gittiğimde 1850 kgdu 9 gün geri dedi ama karın ve başı geriden geliyor ölçümlerinde doktor uzun zayıf bir bebek olucak dedi ama korkuyorum
hilal0100 Hicran94 hic korkma bisey olmaz canini skma benim oglum suan masallah 4 yasinda saglikli cok sukur yeterki saglikli olsun
hilal0100 Hicran94 ilk hamilleligimde senin gibi cok korktum asiri derecede benim doktorum cok iyiydi bide bende tansiyonda cikti gebelik zehirlenmesi yasayabilirsin korkma dedi sakin sekilde haftalik gittim muayene ye cok sukur 37.hafta aldi bir aorun yasamadim kucuk olacak ama saglkkli olacak dedi allah razi olsun o hocadan
aprilbaby Hicran94 evet detaylıda öyle dedi doktor kahvaltıda da 2 yumurta kaşar Avakado tüketmeye çalışın sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar inşallah