dilankozan 24 haftalık gebeyim rutin kontrole geldim baş bacak vs herşey normal hareketler plesanta vs de normal karın çevresi 22 haftayla uyumlu 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebek ya minyon ya da gelişim geride dedi haftasını yakalar mi acaba 🥹
sirius8 dilankozan bende 26 haftalığım , minyon dedi ama bunun gelişimle alakalı olup olmadığını sordum özellikle hayır dedi bazı bebekler minyon olabilir hepimiz standart bir boyda kiloda değiliz ki dedi doktorum
Edaisik055 dilankozan 39+3üm diğer bebeklere göre minyon dedi ama sıkıntı olmaz het insan bir değil dedi takma kafana dedi 🧚
Rmeysa_01 dilankozan 1 ay geride olsa gelişim geriliği derdi kesin olarak ama 2 haftayla minyon sayılıyo eğer 2 hafta daha gerilerse Allah muhafaza o zaman kesinleşir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
AuraMomB Yakalar canım sıkma canını🙏🏻 bebeğin gelişimi için muz kaşar ceviz vs tüket düzelir merak etme Allah’ın izniyle 💐
dilankozan sirius8 bana haftasını yakalmazsa perinatolojiye git riskli gebelik grubunda baksınlar dedi ama herşey normal sadece karın ölçüsünden risk bilemedim🤦🏻
saadet2308 Kilosu ne kadardı canım? Bu sürede yediklerine dikkat edersen çiğ badem kaşar peynir muz inanılmaz güzel kilo aldırıyor
Edaisik055 dilankozan bende öyleyim perinatolojiye gönderdi son haftamda çok ağladım allahtan ordaki normal dedi yanlış ölçmüşler dedi rahatladım
dilankozan Edaisik055 benim 25 inde kontrolüm var yine aynı ise perinatolojiye yönlendirecegim dedi umarım haftasını yakalar 🥹
Edaisik055 dilankozan ben perinatolojiye gittiğimde anladım ki normal gebe takipten daha iyi ve detaylı ilgileniyorlar 🫣 ankaradayım bilkent takipliyim refakatçi meselesi olmasa perinatoloji takipli olmayı isterdim şahsen 😅