minikmucizem26 Kizlar 27 martta detaylı ultrason icin randevu aldin çam sakura şehir hastanesinden ama doktorun açıklamasında ayrıntılı usg cekilmemektedir yazıyor…ne demek bu ? Perinatoloji bölümünden aldim hepsinde aynı şey yaziyor
serabis minikmucizem26 orada detaylı yapıldığına emin misin mesela ümraniyede de öyle yazıyor ama detaylı yapılıyor süre kısıtlı oldugu için öyle yazmıslar arayıp bilgi alman en doğrusu
bbaskal minikmucizem26 devlet hastanesinde detaylı olmadım ikisine özelde oldu benim ama hastaneye sordunuz mu peki neden o şekilde yazıldığını ? Takipli olduğunuz doktor da aynı hastanede mi yine
mervekalkann minikmucizem26 aynı şeyi ben de yaşadım. Perinatoloji asst doktor yine buraya randevu alacaksın dedi aldım meğersem antenatal polikliniğine almam gerekiyormuş onu bana söylemedi. Gittiğimde normal muayene olabildim detaylıya giremedim ki randevu da bulunmuyor zaten gittim özelde yaptırdım ben de.
minikmucizem26 bbaskal takipli oldugum hastane burası doktorum perinatoloji bölümünden randevu alicaksin dedi..ama bütün perinatoloji bölümlerinde ayrıntılı usg cekilmemektedir diyor
damlayl mervekalkann antenatal polikliğine nasıl randevu alınıyor bende bu sorunu yaşıyorum detaylı bakılmamaktadır yazıyor
mervekalkann damlayl güya her sabah 10 da kayıt açılıyormuş kadın doğumu seçtikten sonra altta bölüm diye bir kutucuk var orada çıkıyor genelde. O çıkmazsa da detaylı ultrasonografi diye çıkıyor sanırım. Ben baya takip ettim de haftam geçiyordu sinir stres oldum soluğu sonunda özelde aldım 6k verdim yaptırıp kurtuldum. Daha önce de perinatoloji doktoruna almıştım yine buraya randevu al dedi gittim başka bir asst doktor vardı antenatala alacaksın öyle bakılmıyor dedi normal muayenemi olup çıktım hastaneden. Öyle bir talihsizlik yaşayınca riske atmak istemedim.
Sbllmryy Merhaba , öyle yazdığına bakma bende aynı hastaneden randevu aldım takipli hasta da değilim o hastane de gittim 21+1 haftalıkken detaylı ultrasonum yapıldı .
minikmucizem26 Sbllmryy peki hangi doktorda yaptırdın ve kaç dakika sürdü rapor cd fln veriyolar mi bilgi verifmsn
Sbllmryy Doktoruma sormuştum hepsinde detaylı yapılmamaktadır yazıyor diye yaparlar sen al demişti öyle de oldu doktorlardan bi kaçı yapmıyoruz diyormuş hastanede kadınlarla konuşurken öyle söylediler ama benim randevu aldığım doktorum yaptı
Ervaa2534 Detaylı yapıyorlar canım 5 martta çam sakurada yaptırdım zaten ordaki doktor bana demişti detaylı için randevu al diye
minikmucizem26 Ervaa2534 once kadin doğum doktoruma gidip muayenemi oldum daha snra bana yeşil alan açıp seni listeye ekledim pernatolojiden randevu al detaylı icin dedi..ole yaptim randevu aldım ama ayrıntılı usg çekilmiyor diyor? Gidince ya cekmezletse onca yolu boşa gitmiş olurum ya
minikmucizem26 gullutls ben normalde orada takiplerimi yapmaya başladım gayet ilgili ve cok temiz hastane bnce. Nasipse digumida yapicam