elatoriaa Merhaba cerrrahpaşada detalı ultrasona ne kadar ücret verdiniz iki gün sonra randevum varda merak ediyorum birde ultrason çıktısı vermiyorlar mı
kaderrr3 elatoriaa 4 hafta sınra bende detaylıya gitcem o hastaneden takipliyim detaylı ultrasonu parayla mı yapıyorlar acaba bilgi verir misiniz rica etsem
Eylul1987 elatoriaa ekim ayında 2300 lira verdim ali benian güzel bakıyor elle evrağı dolduruyor doktorlar yazdığını çözemedi renkli çıktı vermiyor bu arada
senabsr Merhabalar yaptırdınız mı ben de bu hastaneyi araştırıyorum telefonda aradığımda Ali beni bu hastaneyi araştırıyorum telefonda aradığımda Ali beniandan randevu almam gerektiğini söylediler ücret neydi bir de
ozlmmmbebek ozlem_ak Cerrahpaşa randevu yazıp googleye online randevu al kısmından ilerleyip öğretim üyesinden kadın doğum sonra perinatoloji Abdullah tüten seçin şu an randevular açılmış her zmaan olmuyor acele edin
kaderrr3 Allysworld ben de o hastaneden takipliyim online randevu alabiliyorsunuz öğretim üyeleri ücretli normal kadın doğum ücretsiz ikli tarama testi yaptırdım 4 hafta sonra da detaylı ultasoyon için gidicem inşallah
elatoriaa Allysworld cerrahpaşa mobil uygulamasından öğrt üyesi olarak randevu oluşturdum sabah 8 akşam 8 de kontrol edin dikkat edin ama detaylı ultrason yapan doktordan alın normal ücretsiz yaptırabilirsiniz ama öğrt üyesinden değil normal polikinlikten almanız gerekiyor o da çok zor 3200 ödedim
ceydacicekkk kaderrr3 merhaba ikili taramayı yine abdullah hocadan mı yaptırdınuz yoksa normal poliklinik yapıyor mu bilgi verir misiniz aradım açmıyorlae bir türlü
ozlem_ak ozlmmmbebek tesekkürler abdullah hocadan memnun kaldınız mı birde ne kadar ödediniz kredi kartıyla ödeme yapılıyormu
ozlmmmbebek ozlem_ak evet ben ilk oğlumda da ona gitmiştim çok memnun kalmıştım şimdi yine gideceğim cuma günü randevum ☺️