Sevval_zybk Merhaba doktorum 17 haftalıkken bana şuan ekmek yemeği tuzlu yağlı kraker veya paketli ürünler yememi tamamen yasakladı bu durumu yaşayan var mı neler yicem hiç Bi fikrim yok cavdir ekmeği yicekmisim oda günde 1 dilim bebeğin kilo alma aşamasında neden böyle bisey yaptı bilmiyorum nasıl yiyip kilo aldıra bilirim bebeğe
ecemk94 Sevval_zybk ekmek yiyip bebeğe kilo aldıramazsınız ki. O kilo anca size gelir. Bol bol su, ceviz, çiğ kuruyemiş, avokado, muz. Kuru bakliyatlar, tavuk et balık tüketmenizi öneririm
kavalakurabiyesi Sevval_zybk istersen 40 kilo al hamileliğinde en faxla 4 kg doğurursun zaten doktorun yasaklamasının sebebi tansiyondan bebeğe oksijen gitmez ve gelişemez kilo almaz doktor bu yüzden yasaklıyor sağlıklı beslenerek hamileliğimde 13 kilo verdim bebeğimde hep haftasıyla hatta bazen 1 hafta da ileride çıkardı
su656 Sevval_zybk paketli gıdalardan uzak durmanız bebeğiniz için daha iyi olur. Yemeklerde de mineralli tuz kullanmaya dikkat edin. Tansiyon varsa normal tuz asla kullanmayın.