Es_69 Kızlar Betam 150 idi 2 gune 199 olmuş, yeni 5 hafta olduk. Geç döllenmemi acaba, daha hastaneye gitmedim. Bundan önce yine düşüğüm var. Artık korkar oldum ne olur saatlerdir düşünmekden üzulmekden bir hâl oldum.
Muhendis-Anne Es_69 dış gebelik yada kimyasal olabilir dış gebelik yaşayan biri olarak erken teşhisi her zaman önemli
Es_69 Fuunndaaa Funda bukadar artmış gitsem Zeynep Kamile Ne diyecekler bilmiyorumda 7. Haftaya kadar da beklemek istiyorum. 😔😔 Kötüde dusunmek istemiyorum
Fuunndaaa Es_69 iki kanıda aynı hastanede mi verdiniz bazen sağlık ocağı yada hastahene labaratuvar değerleri değişebiliyor, acile gidip kan verebilirsiniz aslında değerin takibi için illa kadın doğuma gitmenize gerek yok
Es_69 Muhendis-Anne Peki ne yapmalıyım. 7. Hafta kdr bir umut beklesemmi, gitsem ne diyecekler gercekden okadar araftayım ki suan ne yapacgimi bilemiyorum.
Es_69 mutl dun vermistim Sağlik ocagi gec cikarttiyor bu sabah 6 da anca ckmis, Hastanelerin daha güvenilir diye dusunuyorum artık randevu felan Alldim. Dua edin insallah 😔
Es_69 Fuunndaaa Fundam 2 sinide saglik ocagina verdiydim. Oda 1 gun snra cikıyor dediler hastanede ver tazece hemen 2 saatte cikiyor dediler. Bende yarın bi acille gidip kan vermeyi dusunuyorum tekrardan, Istanbuldaki Zeynep Kamilde Acilden beta baktrmak istiyorum desem acarlarmi acaba, insan bildiklerinide bilmiyor suan o ruh halindeyim.
Fuunndaaa Es_69 ben hep acilde vermiştim kanları 2 saat olmadan çıkıyor e nabızdan takip edersiniz hemen yükleniyor acilde verirseniz eğer,