Aslibiyikasli Merhabalar. Bebeğinize hangi marka şampuan bebek yağı aldınız yada alacaksınız kızlar??
Bettby Aslibiyikasli şampuanı bilemem ama masaj yağına sakın paranızı harcamayın kızlar, saf zeytinyağı denen mucizevi şeyle bebekleriniz çok rahatlayacak tecrübesizdim bende aldım ama bir defa kullandım sadece sonra büyükleri dinledim iyiki de dinlemişim
Gnygns Pkzsntrk yaaa ben de sebamet almıştım Instagram da mühendisinoğlu diye bi hesap var incelemiş sebametin içeriği baya kötü 😫
Aysingeldiislerdegisti Pkzsntrk mustela öneririm sebamed de kimyasal çok diye biliyorum şampuanda da siveno kullanıorum çamaşır deterjanında da tamamen doğal ve vegan
Elifee Gnygns kullananlarda hiç memnun değil yorumlarını okursan bende eczanelerde satılıyor diye onu alacaktım vazgeçtim
Yasmin41 Bettby zeytinyağını nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Kıyafetini giydirdikten sonra bulaşmıyor mu kıyafete ? En güzeli doğal olan tabii ama kullanışı kolay olur mu bilemedim
Elifee Aylinannesi ıslak mendili mükemmel ama şampuanında petrol türevi içeriyor tavsiye etmiyorlar o yüzden
Ersozburcin Aylinannesi ıslak mendili fena değil diye biliyorum ama ben ıslak mendilde water wipes almayı düşünüyorum.
Bettby Yasmin41 bulasmıyo cnm güzelce emiyo vücut zaten sen masaj yaparken bulaşsa da ne olur ki doğal ürün sonucta diğer masaj yağları da bulaşacak, yıkanır gider
Aysingeldiislerdegisti Yasmin41 doğal ama kıyafetleri hep yağ yağ kokuyo bide asitli bişey zeytin yağı ben hiç yağ kullanmıyorum vücudunun kendi yağ dengesini bozmak istemiyorum
Aysunhaner Mustela set aldım bende mühendisinoğlu sayfasını inceleyerek karar verdim 😌 Mustela pişik kremi oğluma fayda etmemişti ama kızımda da denicem zaten şampuan ve masaj yağı için tercih ettim
Ersozburcin Aysunhaner Aysunhaner pişik kreminden ablamda memnun kalmamış mustelanınkinde en güzeli bepantol diyor.