gokce_96 33+3 deyim 64 le başladım şimdi 73 kiloyum +9 la devam ediyorum ama daha doğuma kadar alırım 4-5 kilo
busrabaskal asenat2 ben ilk kızımda 20 kilo aldım doğumdan çıktım eve geldim 10 kilo gitmişti.çok aldım ya çünkü durmadan yeme isteğim vardı hiç hamile belirtisi çekmedim.2. Hamilelik 13 hafta olduk 2 kilo almışım ama yiyemiyorum çok kötü geçiriyorum.3 ay hiç yaşamadım gibi.ölecem dedim hergün.belirtilerim gidince ama dikkat edicim
sineminkooo 21+4 ve kusma hiç yaşanmadı 62 kilo ile hamile kaldım şu an 65 im 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 alırım bi maşallah 💙🧿
aayseunal nuriyegcl vallah allahım korusun tabi kolik bir bebeğin olursa kilolar nasıl gider bilmazsin bile ama bizim genetikte kilo yok annem beş çocuk annesi 60 kilo bol bol emzir ben çünkü bol bol emzirdim yediğim halde herşeyden sütüm olsun diye kendiliğinden gitti inşallah ikinci de de gider kilolar 🥰😍
nuriyegcl aayseunal teşekkür ederim yanıtınız için 💗 insallah bu doğumunuzda da yine istediginiz kiloya ulaşırsınız 🥰
aayseunal nuriyegcl rica ederim bende teşekkür ederim ama kiloyu hiç takma kafana bebeğinle zamanınızın tadını çıkarın çooook çabuk büyüyorlar 😍 iyi geceler
yoncahan asenat2 bennn 53 ile hamile kaldım 63 oldum 20 haftalık 🥲 Erken haftada şeker farkettik düşük doz insülin kullanıyorum. Şeker yüklemesi yapılmayacak
mucizebebegimmm asenat2 69 kg ile gebe kaldım 20. Haftada 78 kg geldim. 38+6 da 78 kg ile doğum yaptım. Bi anda aldım kiloyu. Doğumdan sonraki 5. Güne kadar 69 kg düştüm, bebek 6 aylık 66-67 arası gelip gidiyorum. İadal kilom 60 düşmem lazım çabalıyorum.
kutlubeyinannesi asenat2 ben 19 haftalık hamileyim. Şu an 2 kilo aldım. Başlarda çok mide bulantısı yaşadım. İştahım açıldı bilmiyorum artık bundan sonrası hızlı oluyor umarım çok almam. 😁İlkinde 13 kilo almıştım 🤣🤣