Kdz Huzurunsesi3 kürtaj olduğunuz içindir kanama belki de bende sezeryan oldum ama kanamam çok az oldu hatta kanama bile denmez pembe vi sıvı geldi bir hafta on gün kadar
eylusko Huzurunsesi3 lohusa kanaması yaşıyorsun anladığım kadarıyla kürtaja bağlı değil. Benimde inanılmaz fazla olmustu
bsrelif Huzurunsesi3 ay çok kötü olmuş benim bildiğim doğumda parça kaldıysa o an hemen ebe elini rahime kadar sokup plasentayı alıyor, Açıklık kapanınca alınamıyor ama siz sezeryan olmuşsunuz bide unutmuşlar parçasını hangi hastanede yaptılar bunu ?
nuriyegcl lared vajinal yolla doğum ile ilgili her şeyin vücuttan atılmasına kürtaj denir plasenta kalıntıları kalmış ve vajinal yolla alındığı için kürtaj demiş 🥰
Huzurunsesi3 lared ya içinde plasenta bırakmışlardı Allah’ın belaları beni parçaladılar sürekli elle çıkarıyorlardı olmayınca kürtaj yaptılar hatta kağıtta da kürtaj yazıyordu
sara29 Annemde bir hamileliğinde doğum sonrası kürtaj a alındı placentada bir parça eksik demişlerdi.. Acaba kanamanın sebebi çok fazla kurcalamaları mı doktora gittin mi?
Huzurunsesi3 aleyflx bayağı sürmüş benim diğer doğumum hiç kan gelmiyordu normal günlük ped takıyordum bunda bayağı kan kaybı yaşadı ameliyatta da yaşadım kan takviyesi de aldım sanırım kürtajdan dolayı