kemalefe tuvalete kalktım ilk defa yeşilimsi bir renkte akintim gelmiş 15 dk önce sancım vardı internetten baktım da mukus tıkacı olabilir diyor doğumu bu şekilde başlayan var mı? 33+1 haftalığım
tahamommy kemalefe yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir canım, nişan genelde kahverengimsi kırmızımsı oluyor
helin_a kemalefe benım suyum geldıgınde yesıl gelmıstı hastanedeydım ozman hemen doğuma aldılar bebek kakasını yapmıs dedıler bence suyun da gelıyorsa hemen hastaneye gıtmelısın ne olur ne olmaZ
kemalefe tahamommy sağlık ocagindaki doktorum çevrimiçiydi ona yazdım mukus tıkacı bu takip et dedi tekrar gelirse kan görürsen hemen hastaneye git dedi suyum da geliyor yavaş yavaş riskli gebelik grubundayım
kemalefe tahamommy jelimsiydi ve kokusuzdu rengin yesil olması ya mukus tıkacı ya dabebegin amniyon sıvısı dedi inşallah doğum başlangıcı değildir ya
Irem-61 kemalefe inşallah. Ama siz yine doktora gitseniz. Belki ciğer geliştirici iğne vs yaparlar. Suyunuzu kontrol ederler
tahamommy kemalefe suyunuzun rengi berrak mı peki, yani şuan kesin suyunuz geliyorsa bence hastaneye gitmelisiniz haftanız çok erken yatış falan verirler durdurmaya çalışırlar
kemalefe Irem-61 gittim defalarca suyun sızıyor fazla hareket etme dediler bebek iyi diyip gönderdiler
kemalefe tahamommy gittim defalarca bebek iyi diyorlar gönderiyorlar özele gitmek istesem para gerekli gelirim de yok
edadmrrr Benden de bugün ilk defa yeşil renkte geldi ama daha çok yeni gebeyim neden gelir bilen var mı
kemalefe edadmrrr ben bir kaç gun once gittim doktorum enfeksiyonun varmış dedi ama kimi de bebek kakasını yapmış ondan gelmiş diyor o günden sonra öyle bir akintim gelmedi ama 2cm açılmam var 34+3 haftalığım istersen acile git belki enfeksiyon vardır senin çok yeni belki ilaç verirler
yazar761_ edadmrrr Gebeliğimin başından beri bende hep var yeşil bazen sarı akıntı idrar verdim hepsi de temiz çıktı gebelikten kaynaklı olmuş olabilir dediler sadece 18+5im
ozlemyvz01 40 haftalığım bendede yeşil akıntı oldu ama tek seferlik devamı sarımsı veya beyaz geliyor