PapatiA Arkadaşlar sorum size ilkinde 37.haftaya kadar hiç alttan bakılmamıştı çatı muayenesi bakıldı sonrası nst, ve sezeryan doğum yaptım , şimdi ikinciye hamıleyim açıklık felan var mı diye doktor bakıyor mu süreç nasıl ilerliyor???
merve588 PapatiA ben dün doktoruma sordum 36. Haftada gel sezaryen tarihi vericem dedi çatı muayenesi yaparmi bilmiyorum
tahamommy PapatiA üste çıksın ama mantıken şöyle düşünüyorum eğer ki nst ye bağlar ve sancın çıkarsa açıklığına bakıp ona göre erken yada şu zaman diye sezeryana almak isteyebilir, zaten sancın olmazsa devam
Havin49_ PapatiA benim ilk doğumum normaldi ikinci sezeryan doğumum sezeryan olacağı ilk günden belliydi ama doktor çatı muayenesi yaptı 3 cm dedi sonra ameliyata alondım
PapatiA _prenses_annesi mesela açılma olup olmadığını nerden bilicez buraya yazıyorlar ya 3 cm varmış yatırdılar vs gibi
_prenses_annesi PapatiA sezeryan olduğu için tahmındr bulunuyor yanı doğum tarıhını falan mesela sana sorar 35.haftadan sonra suyun ws herhangı bı sorunun var mı Dıye Yanı 1.sezeryan olup 2. Alt muayene yapmıyorlar Tabıki bu her doktora göre degışede bılır
merve588 PapatiA benim ikinci gebelik ilk gebelikde acil sezaryen olmusdum normal dogum beklerken sezaryene gecis yapıldıydi acilde suan bi çatı muayenesi görmedim 36. Haftada görürmuyum onuda bilmiyorum
merve588 birserazad benim doktor 36 veya 37 .hafta dedi genel herkes bu haftalarda aliyor galiba uygulamada da bakdim çoğu bu haftalarda almis ameliyat gününü
PapatiA hanimhanimcik biliyorum tabi ama ilkin ben normal doğumdan döndüm çatıyıda ebe açıklık muayeneside hepsini gördüm artık fobim var yani sandalyeyi bile görünce kırasım geliyo 😀
Saimenur PapatiA 2. Doğumunuzu vajinal doğum yapmak istersenız evet çatı kontrolü yapar.Ama 2. Doğumu tekrar sezaryen doğum yapmak istersenız size gun verır.Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallah🌸