Sibelakta Şu an gözüm son 30 diyenlerde allahım nasip etsin sizler de son durm ne kac şafak sizin hazırlıkllar yapıldımı 26 yaşımda 3 cocuk annesi olucam bi korkuyorum bi heycanlanıyorum…
begumkaya2 Sibelakta İnşallah son 34 bizimde, sağlıkla gelsinler, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🤲🏽☺️
platestopu Sibelakta 40.haftam için son 3 ama pazartesi kontrole gidicez açılma olmasını bekliyoruz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah ☺️
NilVibe Sibelakta şafak 139 🥰 inşallah 139. Güne kadar kalır içimde bebeğim tam zamanında sağlıkla doğsun istiyorum. Size de şimdiden sağlıklı soğumlar diliyorum 99 gün sonra minnaknıza sağsağlim kavuşursunuz inşallah❤️
kuloglu Son 88 ama sezeryan olacak ve son 73 diyebilirim ♥️ 2. benim de ve heyecanla bekliyorum. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize ♥️
beautiful_ Sibelakta Şafak o kadar çok ki 🤭 151 inşaAllah vaktinde sağ salim gelir bebeğim ❤️ Sizinde su gibi doğumunuz olur inşaAllah 💞
lol Uygulama 70 sezaryen olacağım ve ikiz olduğu için biraz erken alınacaklar birde şeker hastasıyım haftaya kontrol var doktorum bakalım nediyecek sağlıkla kavuşalım inşallah
senemtolga Son 80 ama sezaryen olacagi icin 70 70 falan sanirim kalan 😍 çok heyecanliyim çook saglikla kavuşalım inşallah
elifsn23 Sibelakta sağlıkla gelir inşallah 🤍 2 çocuklu olanlar genelde 3 olunca zorlanmıyor çevremden öyle gördüm inşallah sizin de öyle olur