Simgekaymk Kızlar 5 aylık olduk yüzüm okadar çirkinleşti ki çenem burnum siyah nokta dolu çenemde ve çevresinde kızarıklar var sanki tahriş olmuş gibi böyle olan varmı
Weewe Simgekaymk ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım, bir aydır yüzümde bir orada bir burada sivilce çıkıyor. Bence gebelik kaynaklı bu cilt sorunlarımız :/ 19+1 im bu arada.
rabiagucer03 Simgekaymk bende de öyleydi ki hala öyle burun etrafım ve çenemde tahriş olmuş kırmızılık kupkuru bi cikt var egzema olabilir uzun süre geçmediyse
Nur85 Simgekaymk bebeğimiz kız mi ? Benim aksine her hamilelikte çok güzelleşiyor. Doğumdan sonra yine bozuluyor. Sivilce, oluyor hemen.
Simgekaymk Weewe aynen benimde ergenlikte bile bu kadar kötü olmadı 😂😂 herkes kız bebeği oldugu için diyo ama bakalım sağlıkla kucagına al inşallah canım ❤️
ozge_yasin_budak Kızlar bende 6 aylık hamileyim benimde cildimde bozulma kızarıklık soyulma oldu 10 gündür biolog leke kremi kullanıyorum bende işe yaradı deneyin derim
Simgekaymk ozge_yasin_budak her cilt için uygunmu bugun doktoruma danışıcam eğer yararı olursa kullanırım valla 😌
Nur85 Simgekaymk kız bebek icin hep anneyi cirkinlestiriyor diyorlar hamilelikte. Sonrasında geçiyormuş
ozge_yasin_budak Simgekaymk biolog danışma hattı var orayı aradım ben açıkçası beni ikna etti ıstagramda da baya reklamını görüyordum bir deneyeyim dedim 10 gün falan oluyor eğer böyle giderse 1 kutu daha şipariş vermeyi düşünüyom
Gulsum50 Simgekaymk Allah razi olsun. Sizinkilerde düzelir dogumdan sonra allahin izniyle. Bizde derleki kizda cirkinlesir oglanda güzellesir diye. Benim oglusum olacak. Bir dogruluk payi varmi bilmiyoeum ama 😊😊