gozdedundar41 Kizlar 12+2 deyim oturup ağladım artık hiçbirsey yiyemiyorum midem suyu bile hazmedemiyor gaz doluyorum taş gibi sertleşiyor midem yemekler desen saatlerce içimde beni affedersiniz geğirtip duruyor. Bunu yaşayıp çare bulan var mı?
NobleMom gozdedundar41 Soda içmek rahatlatıyordu beni. İlk içtiğimde bi rahatsızlık hissi oluyordu beş on dk sonra rahatlıyordum ama herkeste aynı olur mu bilemem
Nidaanur gozdedundar41 ikinci gebeliğim bende aynıyım maalesef iki gebeliktede aynı sorunu yaşadım. Akşamları az yiyorum. Bulantı ilacı içtiğim sürece biraz daha iyi oluyor. Ama her yemekten sonra sofrayı yutmuş gibiyim. 😟 Evet zaman ilerledikçe azalma oluyor ama geçmiyor. 22 haftadayım
gozdedundar41 sarilale123 rennie Duo verdi bi tık rahatlatıyor ama ona rağmen çok kötü oluyorum siskilikten halsiz düşüyorum artık dediğinizi sorucam daha iyiyse onunla devam edeyim
sarilale123 gozdedundar41 kıvrandırıyordu beni ağrı. Çok az bişey yesem karnım şşiyordu .çok rahatladım
cns5117 sarilale123 sarilale123 Merhaba kaçıncı haftadasnz bu ağrılar bebegi etkilermi korkuyorm sancıdan kıvranıyorm son 1 aydır mide ağrım beni yprdu 2 doktor göründüm biri hiçbişi önermezken diğeri rennie duo önerdi deneyecegim başka çare yok
gozdedundar41 Nidaanur benimde ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir sorun yoktu sadece mide bulantım vardı bunda hem bulantı hem ağrısı şişkinlik hazımsızlık hepsi bir arada ama ben hamile kalmadan öncede bu problemim başlamıştı hamilelik tuz biber oldu galiba
NobleMom gozdedundar41 hamilelerin kullandığı mide koruyucular var. Doktorunuza söyleyin böyle bir ilaç reçete etsin size o zaman
Simayo Gaviscon+ pilates topu Pilates topu üstünde daireler çiz, öne geriye, sağa sola vs. Çok iyi gaz çıkartıyor 😂
sarilale123 cns5117 31 haftadayım. Bebeğimde hamdolsun bir sıkıntı olmadı. Gaviscon kullandım dediğim gibi. Mide ağrısı çok fena gerçekten. Gaviscon hamiliktr genelede kullanılıyor. İnşallah sizin ilacınızda fayda sağlar. Çok geçmiş olsun