Fatma_furkan1996 Özel olarak msjlaştığım kimse yok ama buradaki arkadaşlığı çok sevdim küçük bir bebem var şuan pek fazla giremiyorum ama seviyorum burayı vee @kartanesi___ şuan aynı kaderi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz lohusa olarak 😅geçicek inşallah bugünler de 🥹
kartanesi___ Fatma_furkan1996 Yaaa😍🥹😍evet öyle valla canım kader arkadaşım🫶🏻🫶🏻🫶🏻atlatacağız bugünleri inşallahhhhh💕💕💕💕💕
kartanesi___ Fatma_furkan1996 evet @Deleted33000 de o kişiyi sevmiyormuş bak😂gerçi ben kişiyi tanımam etmem ama buradaki yorumları biraz tuhaf
kemalefe kartanesi___ Acaba burada birileri benim için böyle konuştu mu🤣 kimseyle kavga dahi etmedim uzaktan izleyiciyim🙈
Fatma_furkan1996 kartanesi___ aklın yolu bir canım bende şahsen tanımıyorum ama dikkat çekici demek ki
kartanesi___ kemalefe yok canım kim neden sevmesin seni ben yorumlarını görüyorum aklı başında ve tatlı bir insan olduğun çok belli🫶🏻
aslmoms İyi gelen değilde iyi gelmeyen biri var yaaa :) Onu gördükçe böyle gıcıklanıyorum. Normalde huyumda değildir :)