erkekannesi1_ Kidste görmüştüm bu başlığı benim etiketleyeceğim kimse yok 😃sadece forumda gezip tartışmalara cevap veriyorum pasifim sizin varsa ⬇️⬇️
egeemomms erkekannesi1_ bende sen gibiyim +++🤣 belki bizimde olur konuştukça bize iyi gelen birileri🥹
Deletedmom_8793 erkekannesi1_ herkese elimden geldiğince cevap veriyorum ama öyle tam bir isim gelmiyor aklıma
melegim91 erkekannesi1_ Aklıma ilk gelenler @QueenBahar_ @Deleted33000 @beautiful_ oldu.Bazı insanlar yorumu beğenip geçerken yada kısa cevaplarla yetinirken bu arkadaşlar herkesle sohbet ediyor cevap vermekten gocunmuyorlar. 😊
Momybus egeemomms bende öyle çok giremiyorum ama yardıma ihtiyacım olduğunda da çok destek gördüm gebelik konusun da iyi ki varsınız kızlar 🩵🧿
Deleted33000 melegim91 balım benim ben muhabbet insanıyım bebem durdukça ve yorumu gördükçe cevap veririm kimseyi de kırıp dokmem kolay kolay beni bilen bilir burda
eslem2121 erkekannesi1_ çok var kimleri etiketliyim bacılarım çok sevdikleri. var en bi sevdiklerim var iyi gelen kankalarım bir gün girmesem özlüyorum burayı onların sayesinde
melegim91 beautiful_ Sizde canım..Evi ayakta tutan direkler gibi formu ayakta tutuyorsunuz ahhshsha💕🌸🥰
Deleted33000 erkekannesi1_ ay ben burdaki herkesi çok seviyorum bir kişi hariç hekesle iyiyim hepsi benim çiçeklerim şimdi etiket yapmaya kalksam unuttuğum güllerim bana gucenir kıyamam onlara ben
melegim91 Deleted33000 Herkes çok iyi kız o ayrı tabi herkes herşeye yorum yapmaya gayret ediyor mesela @Havin49_ da @eslem2121 ve @kartanesi___ sizin gibi onlarıda farkettim aklıma gelmemiş yazarken aklıma gelmeyen vardır illa ki ama samimiyet diyince ilk akla gelen sizlersiniz gurubu canlandıran şekerlikler 💜 Ama buradaki herkes çok tatlı o ayrı ayrım yapmak için etiket yapmadım yanlış anlaşılma olmasını istemem 💔
Deleted33000 beautiful_ ahhaah kız takila takıla buna mi takildin çok önemli biri olsa yazardım da boşveeeeer 🤭
myangelson erkekannesi1_ üzerine alınan herkes benim bebeklerim herkesi çok seviyorum liste baya kalabalık şuan yapmaya kalksam kesin unuturum birini uykulu uykulu beşik sallıyorum 😴😴
beautiful_ myangelson o zaman ikinci üstüne alınan ben olayım biliyorum benim için ferhat gibi dağları delersin 😅😅
Deleted33000 melegim91 yok aşkım ben seni anladım ama bende kanka o kadar çok ki bide bende isim unutma şeysi var isimleri kolay kolay aklımda tutamıyorum bana kusmesinler şekerlerim😂😂