Mara1 Merhaba hanımlar bu hastane de yakın zamanda doğum yapan var mı? Gebelik eğitimine gittim, söylenenler çok güzel eğitimde hastane için anlatılanlar çok güzel ama gerçek nasıl? Söylenenlerle gerçek olanlar ne durumda bilmek istedim.
sevgiciftel Mara1 yakın zamanda arkadaşım orda doğum yaptı gebe okuluna da katıldı normal doğum yapsaydı eşini de alicaklardi onun ki sezeryan oldu o da iki kişilikti ama çok memnun kalmış kendi alanı içindeki yeri süslemiş hediyelikleri mi vs koymuş zaten normal doğumda bir gece sezeryanla iki gün duruyosun memnun kaldığını söyledi
_kalpatisi Mara1 ben yakın zamanda yapmadım 4 sene önce yaptım ama yinede deneyimimi paylaşmak istedim. Ben çok memnun kaldım özel hastanede gibi hissettirdiler sağolsunlar ebeler doktorlar vs çok çok iyilerdi Allah nasip ederse yine orda yapıcam
Mara1 sevgiciftel Teşekkür ederim. Bugün gebelik okulundan biri yazmış hiç memnun kalmadım azarlıyorlar vs diye bende tedirgin oldum. Her yere şikayet edeceğim demiş. İnsan bi Tedirgin oluyor
sevgiciftel Mara1 bence devlet Hastanesi’nde doğum yapicaksaniz bunu çok kaale almayın çünkü ozeldeki gibi bir ilgi söz konusu değil ve çok yoğun bir hastane illaki asik suratlar huysuz hemşireler doktorlar Allah’ın emri
Mara1 sevgiciftel evet öyle kesinlikle ama özellere karşı da bir tedirginlik var normalde medipolde yapacaktım sonra Zeynep kamilde karar vermiştim akabinde Ümraniye de doktorla konuşunca gebelik okuluna gittim ve Ümraniye E.A da yapmaya karar verdim. Ama her yerde bir risk mevcut seçmek zor cidden.
Mara1 _kalpatisi sizin adınıza sevindim. Ehline ve merhametlisine denk getirsin Rabbim hepimizi. İnşallah benim içinde öyle olur
_kalpatisi Mara1 aminn inşallah sizde çok memnun kalıp iyi doktorlara denk gelirsiniz, güzel kolay bir doğum gerçekleştirirsiniz
yasemin3652 sanırım hastaneye göre değilde ebe doktor ve hemşirelere göre değişiyor teyzem o hastanenin koridorunda doğum yaptı boş oda yoktu önlüğüyle sancısını da koridorda cekti doğumunuda doğurana kadar gelip ilgilenmediler ona denk gelen doktor hemsireler iyi değildi