gamzz06 Arkadaşlar ben devlette detaylı ultrason oldum ama renksiz kağıt verdiler .Özele gitsem bebeğin renkli ultrason kağıdını istesem parayla mı veriyorlar veriyorlarsa kaç tl
gamzeeymen gamzz06 özelde yaptırdım. bakırköy gökhan yıldırım. ilgiliydi ve renkli resmini bissürü verdi :) 6500 fiyat
ecemk94 gamzz06 detaylı ultrason tabiki gerekli ama renkli fotoğraf için tutar değil de özelde yaptırdığınız için para ödüyorsunuz. Haftanız 24 olmuş ama artık yapılmaz diye biliyorum
krmnbusra60 gamzz06 ben cumartesi günü çamlıca erdem hastanesinde perinatolog ebru hanıma yaptırdım cok memnun kaldım 7500₺ ücrrti 4 foto ve cd verdi
ikincikezanneolmak gamzz06 canım detaylı ultrason için konuşmuş herkes sen zaten bunu yaptırmışsın renkli ultrason istiyorsan herhangi bir özel doktordan randevu al sadece muayene ücreti ödersin muayenede renkli ultrason isteyince veriyor zaten ekstra bir ücreti de yok
gamzz06 gamzeeymen gerek varmı sizce yaptırmaya ilk gebeliğim 24haftayim biraz heyecanlıyım ama çevremde zaten az kalmış gerek yok vermene diyorlr
uyuyanguzel3 gamzz06 bebeğin organlarına parmak sayılarına herşeyine tek tek bakıyorlar ben gittim suyum fazla olduğu için şeker yüklemesi yap dediler bence gidin ben sizde görürsünüz doktor bakar iken bebeğe
mervekalkann fatma_muharremoglu ben 6000 e yaptırdım kocaman 2 tane renkli ultrason görüntüsü verdiler baya da uzun uzun baktılar İstanbul Anadolu yakasında.
mervekalkann gamzz06 Maltepe tıp merkezinde yaptırdım yakınsanız tavsiye ederim çok ilgilendiler ince ince baktılar.
neym Detaylı usg yerine özelde muayeneye gitseniz de renkli ultrason veriyor çoğu 3 boyutlu bakıyor doktorum yüzünün ultrasonunu veriyor her muayenede
sarilale123 gamzz06 amacınız bebeği renkli görmekse özele muayeneye gidin. zaten bakıyorlar eğer pozisyonda uygunsa fotograf veriyor doktor. 18de verdi bana 3tane tam yüzü dönüktü
gamzz06 uyuyanguzel3 perinatolojiye gitmeye başladığımdan beri bebeği görmedim bir gecen detaylı ultrasonda renksiz verdiler o🥲