limaalizada Kızlar, gebelikten önce lazere gidiyordum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra doktorum ara vermemi söyledi. Sanırım hormonlardan dolayı tüylenmem çok arttı. Jilete başlamak da istemiyorum. Bu durumda ne yapıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?🥲
melegim91 limaalizada epilasyon cihazı ile alabilirsin yada eldiven ile yolacaksın jiletten başka seçenekler bunlar 🙂
husnabaynaz limaalizada ben sadece özel bölge için weetin tüy dökücü kremi var omu aldım çokda memnunum şuan kullanıyorum tavsiye ederim
Gks_01 limaalizada 23 +2 yim başından beri ağdaya gidiyorum öncesinde de öyleydi hâlâ öyle en rahat bu jiletle kalınlaşıyor zaten rahat yapamıyorum tüy dökücü hem kimyasal hem çok yakıyor hamileyken hiç kullanmadkm
limaalizada Yazmelegi_ 9 haftalık hamileyim ve malesef bende rahimde kan birikmesi var. Ağda kullanmamı da önermediler. Yine de teşekkür ederim.🙏🏻
mervinci Lazere giderken nasıl kısaltiyorsan tüylerini o sekilde devam et doğuma yakın bir kere ağda yaptır oldu bitti
mysunshine1 mervinci evet kesinlikle katılıyorum karnım büyüyene kadar tıraş makinesi ile kısalttım ben son 3 ay ayda 1 kez yani 3 defa ağdaya gittim bu ikinci hamileliğim sanki bunda fazla tüylenmedim ilkinde çok fenaydım sürekli jilet yapıyordum çok fenaydı ama şimdi tüyler hala ince kalınlaşmadı
badhomian linaaa0202 bacım ben ağda yapıyorum evde kendime 8 ci aydayım dünde yapabilidim kısmet 9 da da yaparsam inşllah ama sesu öneririm
biryolculuk husnabaynaz normalde de iyi değil tül dökücü krem, gebelikte mi kullaniyorsunuz, bence o sureclerde çok daha zararlı olabilir
badhomian linaaa0202 ya ilk yaptığımda çok scıdı yalan yok ama diğer yapışlarımda öyle olmadı ben ısıtmalı kullanmıyorum o gratiste satılan kendinden kağıtlı olanlardan kullanıyorum belki etkisi vardır bilmiyorumki küçük küçük kesip yapıyorum az acısın diye
husnabaynaz biryolculuk iyice araştırıp kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim tabi herkesin cilt yapısı aynı olmayabilir tahriş vs yapabilir yine de siz doktorunuza danışın öyle yapın isterseniz
kyaas limaalizada iki hamileliğimde de başından beri ağda ile devam ettim şimdi doğumuma 13gün var 7-8gün kala gideceğimi inşallah tekrar