Size diyecekler ki bunlar iyi günlerin
Doğumda hiçbir şey yok doğumdan sonra sen gör
Bol bol uyu çünkü uyuyamayacaksın vs vs
Evet kızlar doğumda hiç bişi yok doğum sonrası lohusalık, iyileşme süreci zor o da maksimum 40 gün sürüyor merak etmeyin vücudunuz ve ruh haliniz toparlanıyor.
Evet bol bol uyuyun uyku süreleriniz kısalacak 7 8 saat aralıksız uyumak için bir kaç ay beklemeniz gerekecek
Evet kızlar hamilelik iyi günleriniz amaa
Doğumdan sonra missss kokulu bir evladınız oluyor ya hamileliği hiç özlemeyeceksiniz
Evlat o kadar güzel bir şey allah annelere öyle güzel biyolojik güç vermiş ki 1 saatlik uyku sizi 12 saat uyumuş gibi dinç hissettirecek. Bebeğiniz uyurken onu özleyeceksiniz. Günlerin, haftaların, ayların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Bebeğim 3 aylık oldu ve nasıl geçti anlamadım çok hızlı geçti bu süre. sırf yenidoğan hallerini özlediğim için 2.yi yapasım var 😂😂😂 keşke bu duygunun tarifini size verebilsemmm aşırı güzel duygu. Anne olmak doğaüstü bir olaymış onu anladım. Dünya griydi bebeğimden sonra renkleri görmeye başladım. Bammmbaşka bişi ve Allah nasıl bir güç kuvvet veriyorsa tüm zorluklar, anne olmayan, annelik hissetmeyen insanın yapamayacağı şeyleri yaparken buluyorsunuz kendinizi ve bu sayede kendinizle de gurur duyuyorsunuz. Ben hamileliğimde çok uyudum, uykuya da aşırı düşkün bir insanım bebeğimden sonra maksimum aralıksız 4 saat uyumuşumdur ama inanın yetiyor fazla bile geliyor bebeğim 5 saat uyuduğu zaman 4 saatte ben uyanıyorum ve bebeğim uyansın diye bekliyorum yavrumuz oluyor çok güzel bişiiii