mrvshnsrcgl rabiadumanb evet erken doğum riskim vardı 28.haftamda yalancı sancıyla baslamıstm 32. De 7 dk 35. 4dk 37. De 2dk ya inmişti. Çok aşırı sancı cektım. Genelde son zamanlarda oluyor sancılar
kartanesi___ buse2507 Evet canım ilk gebeliğimdi 38+5’e sezaryen için gün almıştık ama yetişemedik😂erken doğum riskim de yoktu niye öyle oldu anlamadık ama çok şükür küvöze girmedi
buse2507 esmaayverdi erkekti canım ben çok kilo almadım ödem şişlik olmadı sadece doğumdan 1 gün önce şiddetli bel ağrım tutmuştu doğum yapana kadar geçmemişti
zehraa46 bymiraymom merhaba benim bebekte gelişim geriliği var acaba nasıl beslendiniz ? Bebişime kilo aldırmak istiyorum
demirrleydi_ buse2507 kızım 37+0 2785 Oğlum 37+3 3050 gram doğdular şuan kızım 3 yaş 9 aylık oğlum 4 buçuk aylık 🥰
mrvshnsrcgl krkmz_trz amin amin canım bence doktorrun sartını dinleme sağlık acından bır sıkıntı yoksa bekle derim her bebek kendi vaktinde gelir. Şimdi bayram gelıyor dıye büyük ihtimal size gun vermiştir
rabiadumanb mrvshnsrcgl evet çok erken başlamış sancılarınız benim 40+5 daha hiç sancım yok maalesef cuma suni ile başlatacak doktorum 🥲
mrvshnsrcgl buse2507 valla biraz sancıyı çoktu ama doğdu 1 aya da toparlandım hemen allah bir çekilde güç kuvvet verıyor
mrvshnsrcgl krkmz_trz doğurursunuz zaten ultrasonla birebir aynı olmuyor kiloları eksik fazla olabiliyor ondan kendinizi korkutmayın her kosulda yapabilirim deyin rabbim yardım eder🤲