baskan123 Kızım 38+6 da 2900gr normal doğumla dünyaya gelmişti. Şimdi 8 yaşında 💕🙏 oğlan ne zaman ve nasıl dünyaya gelecek bakalım 🤗
beautiful_ buse2507 kilo verdi sonra zatürre oldu 1 hafta benden uzakta şehir dışında yoğun bakıma alındı ondan sonra bitmeyen hastalıklar sürekli hastane yatışları 40tan aşağıya inmeyen ateşler covid diye 1 gece emzirmeye izin vermediler bebeğim bana bakıp ağlıyordu meme istiyordu ama oğlum covid değildi bile sonra endoskopi olduk 1 ay çölyak tanısı konuldu buralarda imkan yoktu şehir dışından internetten özel yiyecekler getirdik 1 ay sonra çölyak olmadığı çıktı ortaya çok şükür ki Cook kötü süreçti düşündükçe ağlayasım geliyor
Anensinkuzusu_35 buse2507 ilk kızım 39+6 3660 gram doğdu 🥰 İkincisi yolda 37+0 da 3100 gramdı en son 🥰 bu da ablasıyla yaklaşık doğar gibi geliyor 🥰
krkmz_trz mrvshnsrcgl yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki… 😅 38 haftalığız yarın, bugün doktor kilosuna 4120 dedi, sezaryene gün aldık, o tarihe kadar kendi gelmek istemezse diye 😬gebelik şekeriniz var mıydı?
mrvshnsrcgl krkmz_trz 😊😊😊 siz elinizden geleni yapın egzersiz vs korunması ilişki çok etkılıyor doğumu inşallah kolaylıkla sağlıkla olur. Gebelik şekerim herhangi bir rahatsızım yoktu eşimde kafası büyük 4.250 doğmuş bende kilolu doğmuşum sanırım genetikti.
krkmz_trz mrvshnsrcgl Yaa maşallah 🙏🏼 tavsiyesiyeniz için çok teşekkür ederim 🌸 5 günüm var bakalım, Rabbim sağlıkla, en güzeli ve hayırlı olanla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲
mrvshnsrcgl buse2507 valla biraz sancıyı çoktu ama doğdu 1 aya da toparlandım hemen allah bir çekilde güç kuvvet verıyor
buse2507 beautiful_ bende oğlumu 2 kere küveze koydum sarılık tedavisi için uzayan sarılık geçirdik sürekli hastaneye süt sağıp götürüyordum ah ne zorlu günlerdi