rmy1 Kızlar kaçıncı hafta gördünüz kalp atışınızı kesenizi ben 6+0 da gittim embriyo felan oluşmuş ama kalp atışı yoktu daha alttan muayeneyle baktırdım normal mi kızçeleeer
denizhelensarpberat rmy1 sonradan duyuluyor ben hatta 8. Hafta da hastaneye gitmiştim net duyulsun diye
umutlubirii Bende 6+0 da kontrole gittim. Keseyi gördük ama kalp atışı icin daha küçük dedi doktor. Bir hafta sonra gel dedi.
rmy1 umutlubirii karından mı baktı size bana karından baktı sadece kese gözüktü alttan muayene ile embriyoda gözüktü ama kalp atışı yok içte aynı haftalardayız o zaman
rmy1 damlaylydn karından sadece kese gözüktü alttan muayenede yolk sac ve embriyo gözüktü ama kalp atışı yok doktorda normal dedi ama ben panik atağım of maalesef
damlaylydn rmy1 valla hamilelik delilikten başka bişey değil 😂ilk diyorsun kese görünür mü acaba sonra kalp atışı duyulur mu hep endişe stres ama rahat olmakta fayda var
rmy1 damlaylydn ay olamıyorum ki 3 ay önce düşük yaptım onun psikolojisindeyim sanırım daha doktora gittiğimde bacaklarım titriyordu stresten heyecandan korkudan ne olacak diye 🥲
Ztkn2 damlaylydn resmen beni anlattın 😂 normalde 23 ünde gideceğim kalp atışına ama ben yarın bi ultrasona görüneyim diyprum belirtim çok yok acaba bir sorun mu var diyorum
gvnrzz damlaylydn kalp atısıyla baslıyor stres ve hiç bitmiyor serüven 😂 Cocuk kac yasına gelirse gelsin 😂
Ztkn2 22 günlük hamileymişim doktor ötle söyledi keseyi de gördük o gün yani 3+1 ken gitmiştim maşallah görebildi yani beta 564 çıkmıştı 1 gafta sonra keseyi görmeye gitmiştik 2. Betaya bakmadı ama kalp atışına da 23 martta çağırdı
damlaylydn rmy1 stres daha çok etkiliyor inan rahat ol biz stres yapsak da yapmasakta elimizden bişey gelmiyor dua etmekten kendine iyi bakmaktan başka yapacak bişeyimiz yok
damlaylydn Ztkn2 o belirtiler 8 9dan sonra öyle bir geliyor ki merak etme 😂bende de enbaşta yoktu nasıl hamileyim ya diyorum şimdi aşırı bir göğüs acısı var dokunmadan bile midem desen sabah akşam 🤮😂
rmy1 Ztkn2 bende öyle kaçıncı soru açışım mide bulantım yok normal mi felan diye doktorumda normal diyor ona rağmen hala soruyorum herkese
rmy1 damlaylydn doğru öyle ama elden bişey gelmiyor elimde değil bazıları 5 haftada gördüm kalp atışını felan demiş onları okudukça daha da strese giriyorum birde zor oldu çocuğum zaten ay panik atağım resmen 🤣
rmy1 Ztkn2 asla rahatlayamayacaksın bende keseyi görim rahatlarım dedim bi nebze su serpildi şimdide kalp atışına taktım kafayı 🤣🤣🤣🤣 yarın kaç haftalık oluyorsun
Ztkn2 rmy1 aslında ben de şimdi kalp atışına taktım bayramdan sonraya attı doktor o zamana kadar sabredemem dedim yarın bir gidip keseyi göreyim en azından dedim yoksa ben mi kalp atışı ile birlikte keseyi de sıkıntı etmeye başladım
damlaylydn bende pcostum doktor normal şartlarda zor olur dedi bana ben ilk bir sene çocuk düşünmüyordum doktor öyle deyince korktum hani deneyelim olmazsa geç kalmayız diye 2.ayda tuttu nasip nerden geleceği belli olmuyor
rmy1 damlaylydn bende bir sebep yoktu 7ay boyunca olmadı sonra bir anda oldu kimyasal gebelikmiş düşük yaptım düşükten 2 ay sonra da hamile kaldım tekrar işte bende olmaz diye denedim zaten zor olmuştu diye hemen oldu