dere07 Kızlar sağlık ocağına kontrole gitmesek herhangi bir şey olur mu bu aralar vücudum çok yorgun dışarı çıkasim gelmiyor sürekli bir uyku hali var
GlsmmKlyn dere07 kaç haftalıksın? İğne zamanın falan geçmesin sadece ona dikkat et onun haricinde pek bişey yapmıyorlar
ozgeya dere07 Sağlık bakanlığı gebe takibini ve bebek takibini zorunlu tutuyor.o yüzden takip edilmesi gereken aylarda mutlaka çağıracaklardır.
ecedrsvm Gitmek zorunlu gibi birşey, sağlık bakanlığı gebelere çok önem veriyor . O yüzden siz yaptırana kadar size ulaşmaya çalışacaklar.
dere07 GlsmmKlyn iğne zamanı derken aşıdan mi bahsediyorsunuz aşılarımı oldum onun haricinde iğne için bir şey demediler
Gzdysr Sağlık ocağından sağlık ocağına fark var ilk oturduğum semtte gitmeden önce hatırlatma yapıyolardı gitmeynce çağırıyolar hatta kızıyolardı gidince çok güzel ilgi alaka şimdi ümraniyeye taşındım hiç ne arama ne haber verme gidince suratsız davranışlar kapıda uzun uzun bekletmeler bende gitmiyorum bir daha
dere07 Gzdysr benim şimdiki gittiğim yerde çok iyi ilgileniyorlar tabikide ama ben gidemedim yorgunluk oluyor bend
Mucizegibi Benimde şehir değişikliği nedeniyle aile hekimim henüz belli değil 😓aşılar hangi haftalarda yapılıyor 12. Haftaya giriyorum henüz hiç aşı olmadım🤔