findikvesincap Bugün 40+1 deyiz. Doğum başlangıcı için herhangi bi belirtim yok. Doğumun başlaması için neler yapıyorsunuz. Doktorum 40+4 e kadar gelmezse suni sancı ile doğumu başlatacak
berfin000 Kanala girmiş mi acaba benim ki de 39+4 kanala girmemiş ama çok yakın girmezse sezeryan dedi doktor bende de hiçbir sancı belirti falan yok
kirr Bizde 40+1 olduk kanala girmedi hiç açılmam da yok cuma yatış yapılacak fitil ve suni sancıyla doğumu başlatacak doktorumuz inşallah sonuç alırız sezaryen olmak istemiyorum 🙏🏻
findikvesincap kirr benimde aynı şekilde cuma yatış yapılacak. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Cumaya kadar doğumun kendiliğinden başlaması için bi şeyler yapıyor musunuz
kirr findikvesincap valla ben hurma ananas yürüyüş falan hepsini denedim zaten en başından beri de hareketli bi gebelik geçirdim ama bebişin hiç kanala giresi yok bugün doktor da gireceğini sanmıyorum dedi artık pes ettim bir şey yapmayacağım inşallah fitil işe yarar tek korkum sezaryen olmak.İnşallah sizin bebiş de sağlıkla kolaylıkla gelir.Sizin yaptığınız bir şeyler var mı ?
findikvesincap kirr aynı şekilde bende yürüyüş, hurma, pilates topunda egzersiz yapıyorum ama kanala girmedi henüz. İnsallah sağlıkla alırız kucağımıza