Begmulusoy Kizlar 11+5deyim fakat yumurta yiyemiyorum hem midem bulaniyor hem alerjim var napmam lazimmm 😒😒😢😢😭😭😔
minnakmina Begmulusoy bende hamilelikten dolayı tiksindim kokusunu aldıgım gibi kusuyordum bebek büyüdükçe yemeye başladım
Denizim Begmulusoy canim alerjin varsa zaten yiyemezsin illaki yumurta yenecek diye bisey yok,yesen iyi olur ama yemessen bir eksiklikte olmaz ,bende 14.haftamda basladim yemeye tiksinmistim onceleri
Cansu2018 Canim benimde bazen yiyesim gelmiyo ama hemen yumurtali ekmek yapiyorum. Sirf proteinini alabilmek icin bebis icin 🙂 onu yiyebiliyorum
ZeynepKara Begmulusoy ilk haftalarımda yiyordum her çeşidini son 1 aydır kokusunu aldığım an kusuyorum
Aysenurtsr Ayy ben haslanmis yumurtadan tiksindim 😫 Yiyemiyorum kokuyor surekli burnuma. Ama diger turlu yiyorum. Doktorum zorlama kendini simdi dedi.
Unalbirgul Aysenurtsr aslında geneli bebeğimi ilk ben görmek istediğim için istemiyorum bide benden önce almasın kimse kucağına su an sadece benimle doğunca herkes dokunacak ona ama ilk ben dokunayım istiyorum 😔 bide genel olma dünyadan kopuyosun diyorlar ya uyanamazsam hiç diyorum hamilelik psikolojisi ya çıkamazsam ameliyattan bari bebeğimi göreyim diyorum
BraBeko Ben 15 yıldır yemiyorum yumurta pişen kahvaltı sofrasına bile oturamam hemen içim dışıma çıkar. Doktorumda bunu hiç problem etmedi dert edilcek bir sey değil
Esa Ben normalde sevmeme rağmen hamileligimin başından beri tiksinmistim 34. Haftadayim 1 aydır tekrardan yiyebilmeye başladım. Yemeyince bişey olmuyo kendinizi zorlamaya gerek yok ondan alcaklarinizi baska yiyeceklerle karsilayabilirsiniz
Bebegim Yumurtayı zaten organik yemek lazım canım normal yesende bi anlamı yok onların proteini başka yiyeceklerden al en yakın besin değeri ne ise onu araştır onu ye canım hergün yemek lazım olduğu için dahada tiksinceksin
seon90 Begmulusoy hmmm alerji olman kötü.o zmn muz süt peynir falan tüket.bebeğin kilo alımı ve gelişimi için çok önemli
seon90 Begmulusoy banada mesela normal yumurta fazla gelio ben bildircın yumurtası kaynatıp yiyorum ve bıldıdrcın yumurtasında normal yumurtadan daha yüksek besin değerli olduğu için iki günde bir yiyorum.
Begmulusoy Bahar1187 Amin ama benim yiyemedigimi kayinvalidemler anlamiyor işte surekli ben sucluyum bebek beslenemiyormuş.
Rabia88 Begmulusoy ev makarnası yapabilir çorbaların içine koyabilir krep pankek yapabilirsin ben çocukluğumdan beri yiyemezdim direk makarna yaptık bir şekilde yemeye çalıştım komik olacak ama 1 domates ile yaptığım Menemeni 5 saatte gidebilirsiniz gele yediğimi biliyorum 😞