melegim91 habibe66yks Ece güzel bir isim söylenişi de güzellik kulağa da hoş geliyor hanım hanımcık bir isim .
elif2346 habibe66yks yanlıs anlamayın ama insanlar size düşüncelerini söylüyor begenip begenmemek tamamen size kalmıs ama bu yorum tamamen yanlıs
sweatmother habibe66yks karsu Belis Beril duru mira defne Burçin kızımın adı belis ve aşırı beğeniyoruz
seher_3590 beyzzsenturkkk ayy aynı benim eşim bütün isimlerle dalga geçiyor deli etti beni. Asya derim yok Afrika mi diyor asel derim aselsan mi diyor lina derim o ne köpek ismimi der daha neler neler
melegim91 habibe66yks Gökçe de çok var artık adım başı gökçe oldu herkesin gökçesi kendine tabi ama sizin beğendiğiniz isimler ne merak ettim hiç bir isme okey demiyorsunuz 🤭
kubra_kck Bende kız olursa Duha Ayza Ayliz Serra bunlardan birini düşünüyorum eşime beğendirebilirsem tabi 😅
melegim91 habibe66yks Sonuna nur eklenen isimlerde çok eskide kaldı tabi tercih meselesi ama sadece Ela daha hoş değil mi😊
pembeayakkabilikiz habibe66yks ben kızımın ismini kimlik bilgisi verirken kararlaştırdım çok zor karar vermek 😃
parla94 yineaylardankasim eflak boğdan diye dalga geçilir ya ben de hep bunu düşünüyorum zorbalanmayacağı bişey olsun