habibe66yks Bilindik düzgün telaffuzlu isim istiyorum ama içime bir türlü sinmedi. Sizler ne yaptınız 🤰
bbaskal habibe66yks Benim kızımın adı Eylül Lilya şuan ikinci de kız olacak ona da Zeynep Ada da karar verdim
beyzzsenturkkk habibe66yks ilk kızımın adı o daha ortada yokken hazırdı ama simdi bizde tıkandık. minel ve inci arasındayız ben ezgi ve nazlı dedim eşim beğenmedi eşim lidya ve rüya dedi eh işte rüya ve minel arasında kararsızım
beyzzsenturkkk busu1 alya yeğenimin adı hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum o cocuktan dolayı bile koymam yani berili bende istedim söyledim o ne öyle varil gibi dedi tüm isimlere bi kulp buldu aysima çok güzel dedim çiğköftr markası gibi dedi nefes olsun diyorum son nefes mi diye dalga geçiyo ben artık tükendim ya
sirius8 beyzzsenturkkk valla benim eşim de herşeyle dalga geçiyor isim bulamıyoruz bir türlü 😂 hergün aynı muhabbeti döndürüyoruz 😅
habibe66yks beyzzsenturkkk çok değişik bakış açisiymis ben mira çok istedimde esim begenmedi ikimizin ortak kararı istiyorum ama nedense sinmiyor bisy
seher_3590 beyzzsenturkkk ayy aynı benim eşim bütün isimlerle dalga geçiyor deli etti beni. Asya derim yok Afrika mi diyor asel derim aselsan mi diyor lina derim o ne köpek ismimi der daha neler neler
beyzzsenturkkk sirius8 tiktok kaydırırken gördüğü ismleri sayıyo ya bu çocuk doğduğunda demicek mi benim adımı nasıl koydunuz falan ne dicen tiktokta gezerken mi rastladım dicen dedim diyo ki sanki benim adımın hikayesi mi var en azından anan baban üstüne düsünmüs koymuş yani nskamahaoJwjdks yok isim yokkk
elif2346 Gökçen , elif Sare , Hafsa , İkra , Tomris 🤣 Eğerki nasıp olırda hamile kalırsam ve kız olursa Tomris Hafsa 🤣
ecemk94 habibe66yks şaka mısınız 😂😂 tomris ilk türk kadın hükümdar ve tamamen bir türk ismi. Kızımız olucak biz Tomris koyucaz 😊