Seymabyrm Kızlar merhaba 3 aylık bebeğimde 1 aydır geçmek bilmeyen egzama var. Sürekli nemlendiriyorum, kortizonlu krem verdi doktor ona rağmen geçmedi. Aklıma süt alerjisi geldi olabilirmmi?
denizz57 Seymabyrm kıyamam ya olabilir belki yediğiniz bir meyve vb size değil ama ona alerji yapmıştır sütünüzden geçmiştir veya kullandığı ürünlerdende olabilir
cokkasmabeabi Seymabyrm alerjik olabilir ama sadece süt mu belli olmaz, katı bi diyetle baslayip azar azar açmanız lazim
Seymabyrm denizz57 en çok karnında var boyun altı koltuk altında da var ecowelin bebe yağını kullanıyordum o yaptı diye düşünüp kestim fakat 1 aydır maalesef geçmedi
Seymabyrm cokkasmabeabi doktor 6 aydan önce anlaşılamayacağını söyledi başka doktora götürdüm testinni yaptı negatif çıktı ama çok endişeliyorum hala geçmedi dünde kanadı yarası üzülüyorum artık çare bulamadım
denizz57 Seymabyrm siz yinede bence başka bir doktora görünün birde bebeğin kullandığı her ürüne dikkat edin belkide çamaşır deterjanı öyle yapmıştır dediğiniz gbi koltuk altı göbekteyse sıcakta alerjik reaksiyon gösteriyordur
cokkasmabeabi Seymabyrm testte cikmaz zaten çok küçük, geçmiş olsun insaAllah sebebini kolayca bulursunuz 🌸
Seymabyrm denizz57 çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum ekstra durulama yapıyorum ütülüyorum şampuanı nemlendiricisi felan cdokturun dediğine göre aldım fakat geçmedi hala yediklerimede çok dikkat ediyorum hep çok gazlı bir bebek