June6 Daha başlarındayım hamileliğin ama sanırım devlette çok ileriye tarih veriliyo kaç aylık olunca randevu almaya gitmek lazım
Kdz June6 ben dün yaptırdım 24 haftalık geç kalmış birsz dedide baktı yine de 21 haftalıkken gidin önce bakıyor sonra tekrar gel diyor ama randevu sıkıntı oluyor işte
June6 Kdz ben normalde özelde takipliyimde ikili özelde yaptırcam muhtemelen ama detaylıyı en azından devlette perinatoloji yapıyo heralde oraya randevuyu erken oluşturuyolarsa bide orda gideyim randevu alayım dedim zor bulunuyomuş diye duydumda
June6 cokkasmabeabi ikiliyi özelde yaptırcam doktorum orda diye ama detaylıyı perinatoloji baksın istediğimden devlete gideyim dedim randevuda çok zor bulunuyomuş erkenden gitsem haftamı hesaplayıp verirler mi acaba
rosamomy Ben 12.haftadayken randevu almaya gittim tam yapılması gereken haftada randevu buldum. Sizde erkenden gidin sorun etmezler. (Antalya/merkez)
June6 rosamomy ben öncesinde gidip sorayım belki hesaplarlar o haftamın geldiği tarihe randevu verirler korktum bulamazsam diye
June6 cokkasmabeabi o zaman ikiliyi yaptırıp gideyim inşallah randevu verirlerde perinatoloji kendisi bakar ama demi radyoloji bakıyo diyede duydum ama
June6 cokkasmabeabi aa gerçekten mi ee perinatoloji niye bakmıyo ama ya sonuçta onların alanı değil mi ben onlar bakıyodur diye düşünmüştüm
June6 cokkasmabeabi ay öyleyse özelde yaptırırım yaa özelde güvendiğim radyoloji doktoru var ben perinatoloji daha iyi bakar falan diye devlete yaptırayım dedim ama