Kızlar ilk hamileliği öğrendiğimiz günden bugünlere zaman nasıl çabuk geçti şaka gibi ya.. 6 haftalıkken, 10 haftalıkken sayfada +30 haftaları görünce kendimi liseye yeni geçmiş +30 ları mezun gibi görüyordum😂 Ay o günler ne olacak ne zaman gelecek derken 31. Haftaya geldik biz de artık 🥹 Doğumu ameliyat,acı, perişanlık bilmem ne gibi değil de kavuşma günü olarak görüyorum.
Ne kadar sürerse sürsün ne yöntemle hangi şekilde olursa olsun rahmimizde başlayan pıtır pıtır baloncukların kuvvetli tekmelere dönüştüğü sonrasında da dışarıdan gözle görülür şekilde dalga dalga dalgalandırdığı günlerin sahiplerini kucağımıza alacağız, tekmeleyen ayaklarını öpüp koklayacağız ya. 🫡
Biz onları görmeden sevdik görünce daha güzel neler olacak kim bilir 🥹❤️
Bir yandan çok özleyeceğiz bu karnımızdaki günleri, aynı bedende varoluşu her an her dakika hissetmeyi ne kadar zorluğu olursa olsun onu/onları karnımızda taşıdığımız günleri..🥹
Hem hüzünlü hem heyecanlıyım ben de. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz sağlıkla kavuşalım🙏🏻
Bu doğum korkusunu, tedirginlikleri, gerginlikleri, stresi bir kenara bırakıp deriiin bir nefes alalım kavuştuğumuz günü hayal edelim. 🤭
Baharda / Yazda bir elimizde buzlu kahve bir elimizde bebeler, gelsin renkli çiçekli elbiseler, yaz kombinleri 🥹
Hazır mıyızzz? Bence hazırızzz 🌸✨️😂