mucibu gizemsrkrtl belki bunda da bir hayır vardırrr sen kendini aşılamaya şartlayacaksın ama bir bakacaksın bu ay kendiliğinden bebişin olmuşş🥹
zeyyy_ @gizemsrkrtl Doktorunuzla görüştünüz mü benimde bayrama denk geliyor ayarlıyorlar kontrolleri falan
umutetm Cimcime30 ben seni hatırlıyorum senin 2 gün önünden gidiyodum yumurtam büyümedi şuan sen 2 gün öndesin benden ondan soruyorum kusura bakmazsan
Cimcime30 umutetm yok Estf cnm meme yanları ağrıyor sıcaklık var kaşıkta evet batma sızlama oluyor çok degıl
umutetm Cimcime30 benim meme uçlarım çok sızlıyor dokunulmuyor hiç yanlışlıkla bir yere değsem aklım gidiyor belim ağrıyor kasıklarım ara ara batıyor bu normalmi acaba ben diger catlatma iğnesi vuruldugum zamanlarda hiç böyle bisey yaşamadımda
umutetm Cimcime30 böyle olunca acaba iğnedenmi dedim belirtiler için erken çünkü biriki gündür yaşıyorumda acaba başka yaptıranlarda da aynı durum oluyormu diye düşündüm
gizemsrkrtl mucibu ilk aşılama düşüncem bayrama denk geldi yapamadık . Diğer ay da ben istemedim bekleyim dedim . Hamileyim suan dün öğrendim 😇
Cimcime30 mucibu bana sormadın ama cevaplamak ıstedım cnm ben kullanmıyorum doktor tutunma zamanı yazarım dedı gerek yok dedı
mucibu Cimcime30 bende geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılama sonrası bana doktor vermişti günde 3 defa kullanıyordum tabi bu kişiden kişiye göre değişir size uygun görmemiştir şimdilik doktorunuz☺️