Ssraa Kızlar normal mi?? Son aylarda olur biliyorum da bu haftalarda normal mi? Bi korktum yaklasık on dakikadir falan resmen orada pat pat hissediyorum😣😣
esractn Ssraa Bendede ayni durum var Canım hemde baya fazla oluyo, surekli 🤔 kontrole gittiğimde sorcaktim bende doktora 🤦🏻♀️
Betulpehlivan Ssraa bebek makat pozisyon oldugunda vajinadan ve kalcadan hissediliyor ben hastanede kalırken mesela cıkcak gibi hem vajinaya hem makata vuruyordu bebegn makat pozisyon oluusndanmıs ultrosonda bakılıyodu öyle deniliyor du canım korkma
ozgurhayalim Ssraa ben 18.haftadayim makata vuruyor ağrım. Doktoruma söyledim muaynede bir sıkıntı çıkmadı. Rahim genişlediği için normal olduğunu söyledi
ikinciprensimgeliyor Canim makata vurdugunu ilkdefa duydum🤔ben 25 haftaligim. vajinaya baski yapip vuruyor da makati ilk kez duydum
berjerdekikaolikalev Ssraa Bende öyle hissediyorum bir anlam veremiyorum bugün doktora gittim bir sorun yok yalnız kendisi makat gelişli duruyo. Düşününce acaba makata yakın bağırsaklarımıza vuruyor da öyle mi hissediyoruz. 22 haftalığım bu arada
Ssraa berjerdekikaolikalev haftamız da daha erken ya canım bilemedim ki insan korkmuyor değil. İleri ki haftalarda normal diye biliyorum sadece
berjerdekikaolikalev Ssraa ama çok şükür bebekte herhangi bir problem yok. En azından o yönden içiniz rahat olsun . Sizinde bebeğinizle alakalı bir problem olacağını düşünmüyorum 😊
Ssraa berjerdekikaolikalev inşallah öyledir canım acillik bir şey olsaydı yazılır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim🙏🏻